Команда простору My Happy Place запускає проєкт «Це мій прайд!» про виклики, з якими стикаються представники ЛГБТКІ+ спільноти в Україні.

У першому матеріалі проєкту розповідають про виклики, з якими стикаються представники ЛГБТКІ+ під час пошуку роботи й безпосередньо на робочому місці. Матеріал підготували за результатами дослідження громадської організації «Точка опори ЮА».

   

Лише 25% зі спільноти ЛГБТКІ+ відкрито говорили про свою сексуальну орієнтацію на роботі, обговорювали її з колегами, але не були готові відстоювати публічно, тобто говорили про свою орієнтацію відкрито або напіввідкрито станом, свідчать результати першого глибинного опитування ГО «Точка опори ЮА» щодо (не)дискримінації на робочому місці.

   

У Києві пройшов Марш рівності вперше за час повномасштабної війни. Близько 500 учасників акції пройшли колоною від метро «Театральна», загалом акція тривала близько 30 хвилин. Учасникам акції дозволили пройти не більше ста метрів. Організатори вважають, що поліція переоцінила ризики й фактично ізолювала марш.