YouTube-проєкт «Відвал ніг або All-inclusive», який запустив український військовий і письменник Олександр Терен, відкриває літній сезон проєкту.

У новому сезоні планують випустити пʼять епізодів з українськими зірками. «Один з епізодів буде тотальним сюрпризом! Ми плануємо наполегливо насідати на деякі бізнеси, що нахабно роблять вигляд відсутності проблеми безбарʼєрності», – кажуть автори проєкту.

У першому епізоді нового сезону Олександр Терен сільно з Monatik перевірили на безбарʼєрність Луцьк. 

У ньому розповідають про те, чи зможуть ведучі потрапити в Музей сучасного мистецтва, чи вийде в Олександра танцювати під «Вічно танцююча людина» в першому танцювальному залі співака Monatik, а також скільки часу потрібно витратити на кріслі колісному, щоб потрапити в замок Любарта.  

Переглянути всі епізоди проєкту можна на YouTube-каналі Олександра Терена.

 

Олександр Терен, якому через травму ампутували обидві ноги, запустив «перше інклюзивне тревел-шоу» в лютому. YouTube-проєкт «Відвал ніг або All-inclusive» досліджує міста України на безбарʼєрність.

У першому випуску проєкту Олександр Терен перевірив Вінницю на безбарʼєрність. Сюжет вийшов 13 лютого, а 29 лютого департамент транспорту та міської мобільності Вінницької міськради повідомив про збільшення низькопідлогових трамваїв на маршрутах й оновлення дизайну розкладів.