Компанія Fujifilm спільно з Hey Guide створили курований гід містом до Дня Києва.

«Пропонуємо насолодитись улюбленими вулицями міста, пройшовши маршрут із семи знакових місць, а наприкінці отримати приз», – кажуть автори проєкту.

Учасники квесту отримають паспорт киянина, який потрібно буде заповнити пам’ятними фотографіями з певних локацій. Кожному учаснику фото робитимуть на камеру Instax, а локації щогодини публікуватимуть в Instagram на сторінках Hey Guide та Fujifilm.

Після того, як учасники зберуть всі шість кадрів у паспорт, їм запропонують відвідати останню локацію, де розіграють подарунки, зокрема камери Instax від Fujifilm.

Початок квесту буде 26 травня о 10:00 біля Спаського Бастіону, що знаходиться у парку Вічної Слави. Забрати паспорти на першій локації зможуть перші 150 учасників. «Але ми все одно запрошуємо кожного прогулятися нашим маршрутом у цей святковий день», – додають організатори.

   

Varvar Brew й «Мапа Реновації» випустили пиво Peanut & Vanilla Imperial Stout до Дня Києва та розповідатимуть про закинуті броварні міста. Напій варять уже втретє, утім цьогоріч його вперше розлили в лімітовані бляшанки. На кожній із них розмістили QR-код на матеріал «Мапи Реновації» про старовинні й закинуті київські броварні.