Ресторан Leo розпочав роботу в центрі Львова, на вулиці Шевській. Творці закладу називають його «неконцептуальним».

«Leo – це ставка на місцеві продукти, переважно від фермерів Львівщини, незалежно від того, готуємо ми страви галицької кухні чи світову класику. Адже локальні продукти – це не лише патріотично, але й здорово та екологічно», – розповідають у Leo.

Меню закладу творці описують, як «експерименти на тему локальних продуктів». «Тому в нас є і хумус зі стрийських ясьок (місцевий сорт особливо великої квасолі з солодкавим присмаком), і ніжка качки під азійським кунжутним соусом з українським кунжутом, і пшенична варіація ризотто, а також інші експерименти на тему локальних продуктів», – додають у Leo.

У закладі є меню сніданків, котре діє цілий день, та меню бізнес-ланчів (з 12:00 до 16:00).

З меню:

Червоний борщ із пампушками та салом – 95 грн

Хрумка качина ніжка – 195 грн

Шніцель із картоплею та легким салатом – 185

Лосось зі спаржою та щавлевим соусом – 335 грн

Брускета з форшмаком і запеченим перцем – 95 грн

Чізкейк з ягодами – 95 грн

Інтер’єр закладу виконала фінська архітекторка Маріка Аро разом із львівськими дизайнерами. Маріка називає напрямок дизайну No Kitsch Modern Classic.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

Де

Львів, вулиця Шевська 14/16

телефон

063 244 53 87


Фото: Leo