Страви з фермерських продуктів у ресторані Leo в центрі Львова
Ресторан Leo розпочав роботу в центрі Львова, на вулиці Шевській. Творці закладу називають його «неконцептуальним».
«Leo – це ставка на місцеві продукти, переважно від фермерів Львівщини, незалежно від того, готуємо ми страви галицької кухні чи світову класику. Адже локальні продукти – це не лише патріотично, але й здорово та екологічно», – розповідають у Leo.
Меню закладу творці описують, як «експерименти на тему локальних продуктів». «Тому в нас є і хумус зі стрийських ясьок (місцевий сорт особливо великої квасолі з солодкавим присмаком), і ніжка качки під азійським кунжутним соусом з українським кунжутом, і пшенична варіація ризотто, а також інші експерименти на тему локальних продуктів», – додають у Leo.
У закладі є меню сніданків, котре діє цілий день, та меню бізнес-ланчів (з 12:00 до 16:00).
З меню:
Червоний борщ із пампушками та салом – 95 грн
Хрумка качина ніжка – 195 грн
Шніцель із картоплею та легким салатом – 185
Лосось зі спаржою та щавлевим соусом – 335 грн
Брускета з форшмаком і запеченим перцем – 95 грн
Чізкейк з ягодами – 95 грн
Інтер’єр закладу виконала фінська архітекторка Маріка Аро разом із львівськими дизайнерами. Маріка називає напрямок дизайну No Kitsch Modern Classic.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Leo