У квітні на прилавках ринків усе більше різноманітних фруктів, а ціни на ягоди стають нижчими. The Village ділиться рецептами смачних легких смузі, якими приємно почати день і перекусити після обіду.

  «Ендорфін-шейк»


Інгредієнти:

• Банан – 70 г

• Блакитна спіруліна – 0,05 г

• Лід – 3 кубики

• Ананас – 45 г

• Кокосове молоко – 20 мл

• Мигдальне молоко – 40 мл

• Ананасовий фреш – 75 мл


Спосіб приготування:

Поміщаємо в посудину очищений ананас і банан, висипаємо блакитну спіруліну, виливаємо ананасовий фреш, кокосове та мигдальне молоко, кубики льоду. Збиваємо блендером до однорідної маси.

 Green Day


Інгредієнти:

• Ананас – 200 г

• Банан – 1 шт.

• Селера – 2 стеблини

• Свіжий шпинат – 1 чашка

• Кріп – 3 гілочки

• Петрушка – 3 гілочки

• Мигдальне молоко – 2 чашки


Спосіб приготування:

Змішати всі інгредієнти в блендері та налити в склянку.

 Тропічне смузі


Інгредієнти:

• Кокосова вода – 200 мл

• Ананас – ¼, нарізаний шматочками

• Спіле манго – 1 шт.

• Шпинат – невеликий пучок

• Стигле авокадо – 1 шт.

• Насіння льону або чіа – 1 ст. л.

• Банан, заморожений шматочками – 1 шт.


Спосіб приготування:

Смузі, якщо є бажання, можна зробити без шпинату, тоді вийде більш сонячний мангово-ананасовий варіант. Всі інгредієнти змішати та збити блендером до однорідної консистенції. За потреби кількість кокосової води можна збільшити. Пити тропічне смузі краще відразу.

 «Затамувавши подих»


Інгредієнти:

• Банан – 80 г

• Полуниця – 30 г

• Манго – 100 г

• Лід – 4 кубики


Спосіб приготування:

Поміщаємо в блендер очищені банан та манго, полуницю, кубики льоду. Збиваємо до однорідної маси. Інший варіант приготування, якщо хочете отримати в склянці красивий малюнок: полуниці краще збивати окремо з льодом, у склянку вилити спочатку їх, а потім додати збитий банан з манго.

 «Коко пінк»


Інгредієнти:

• Пюре малини (свіжої або свіжомороженої) – 1 чашка

• Кокосове молоко – 1 чашка

• Льон коричневий – 2 ст. л.

• Сироп топінамбура – 1 ст. л.


Спосіб приготування:

Змішати пюре малини, кокосове молоко, льон і сироп топінамбура, збити у блендері до однорідної маси.


ТЕКСТ: Лєна Кончаловська