У вегетаріанському сендвіч барі ORANG + UTAN з’явились сендвічі з буряком та сиром дорблю, а також літні напої. Шеф кухар бару Євген Онуфрієнко оновив меню закладу.

Сендвічі (70 гривень):

буряк + філадельфія (виноградний соус, печений баклажан, рукола, сирний крем з філадельфії і дорблю, печений буряк, солодова чіабата);

капкан + стейк (рослинний майонез, маринований соєвий стейк, виноградний соус, паприка, солоний огірок, листя салату, солодова чіабата);

фалафель + баклажан (свіжі томати, маринований баклажан, печений фалафель, авторський кетчуп, рослинний майонез, листя салату, солодова чіабата).

Також з’явився сезонний смузі диня + нектарин (60 гривень) і освіжаючий напій шипшина + бадьян (40 гривень).

Адреса: вулиця Січових Стрільців, 72 та Симона Петлюри, 16/108

Служба доставки: (067) 990-69-10

Сайт