Ланч-меню в чотирьох ресторанах Дмитра Борисова
В арт-гастрономічному просторі «Остання Барикада», ресторані української південної кухні «Бессарабія», стейк-хаусі «Ватра» та «Chicken Kyiv» відтепер є ланч-меню. З понеділка по п’ятницю з 12:00 до 15:00 обід з двох страв з основного меню та напій обійдеться в 98 гривень.
В «Останній Барикаді» меню обідів змінюється щотижня. Наприклад, воно може бути таким:
Понеділок: форшмак, індичка з товченою картоплею та песто з грецьких горіхів й компот.
Вівторок: слабосолена тюлька з канапками та рожевим помідором, червоний борщ зі сметаною та здобною булкою, узвар.
Середа: годиво з качки, банош з будзом та беконом, узвар.
Четвер: овочевий салат з сиром фета і спаржею, окрошка з копченою телятиною на кефірі, журавлиновий морс.
П'ятниця: салат з в'яленими томатами і домашнім хлібом, смажений путін (квебекська страва зі смаженої картоплі) із рваною свининою та соусом BBQ, компот.
Де: Майдан Незалежності, 1, біля Лядських воріт.
Забронювати столик: 068 907 1991.
Гуцульський стейк-хаус «Ватра» експериментує з сучасними технологіями приготування м’яса.
Меню обідів може бути таким:
Понеділок: зелений борщ з мангалицею, банош з грибами та будзом, морс.
Вівторок: салат з моцарелою власного виробництва та песто з ліщини і томатів, копчена курка, лимонад.
Середа: курячий бульйон з локшиною та перепелиним яйцем, дунайський оселедець, узвар.
Четвер: бограч з копченостями та кістковим мозком, хумус із червоної квасолі з беконом та копченими томатами, лимонад.
П'ятниця: зелений борщ з мангалицею, кістковий мозок, морс.
Де: вулиця Городецького, 4Б.
Забронювати столик: 095 325 7979.
В ресторані Chicken Kyiv подають класичні страви київських ресторацій в сучасній інтерпретації.
Варіанти меню:
Понеділок: зелений борщ, котлета «Столична» та компот.
Вівторок: курячий бульйон з курячою локшиною, шніцель з маринованої курячої грудки, крем-сода.
Середа: салат «Дністер» з двома видами капусти, копченою куркою, зеленим горошком та сметаною, сендвіч із «рваною куркою» у вершковій булці, вишневий кисіль.
Четвер: салат з буратою та томатами, смажене філе карасиків без кісточок з топленим маслом, компот.
П'ятниця: зелений борщ, копчена куряча ніжка з яблучним чатні та міксом салатів, дюшес.
Де: вулиця Хрещатик, 15/4
Забронювати столик: 050 405 4055
У ресторані «Бессарабія» меню може бути таким:
Понеділок: чорба з баранячими тельбухами та печеним перцем, плачинда з м'ясом, лимонад «м'ята-малина».
Вівторок: закуска з баклажану, грецького йогурту та волоського горіха, смажені рапани з паприкою та молодою картоплею, лимонад «смородина-розмарин».
Середа: холодний суп таратор, смажені баранячі нирки з грильованими овочами, нагутом та томатами та узвар.
Четвер: карпачо зі слабосолоного товстолоба, локшина з в’яленим кав’яром камбали та копченими томатами, лимонад «смородина-розмарин».
П'ятниця: біла «мазанка», філе коропа з молодою картоплею, малосольними помідорами та огірками, лимонад «малина-м'ята».
Де: Бессарабська площа, 7
Забронювати столик: 098 356 8686