Ще один Honey вперше за вісім років відкрили в Києві 16 жовтня ресторатори Аня та Стас Завертайли. Це четвертий заклад мережі. І перший, що розташований у бізнес-центрі.

Про новий заклад

Аня Завертайло зізнається, що вони не планували відкривати ще один Honey, і що цей район є для команди зовсім новим. «Ми дуже сумнівалися, робили дослідження й воно підтвердило, що тут є наш гість», – коментує Завертайло Віледжу. Неподалік від закладу є спортклуб і багато офісів, «тут зовсім немає сусідів і це абсолютно нове приміщення, тож це нові можливості для нас», – додає Завертайло

Основна відмінність, що впадає в очі – новий підхід до інтер’єру. Торік кондитерські провели ребрендинг і тепер змогли втілити новий дизайн у новому просторі. За словами рестораторів, над інтер’єром закладу працювали дев’ять місяців. 

Архітектор Honey – Олексій Дунін, брат Ані Завертайло поєднав у просторі яскраві кольори та різні фактури. «Це трансформаційний для нас проєкт, тому що ми зробили його після того, як змінили візуальний стиль. Нам дуже кортіло усвідомити себе іншими. Це стало викликом, тому що нам довелося проробити багато внутрішньої, інтелектуальної роботи, щоб докопатися до того, чого ми прагнемо у візуальному стилі. Відповіддю стало мистецтво – зараз логотип Honey написаний як мистецький розчерк, підпис картини, а візуальний дизайн утілений у форматі міркувань про те, яким може бути смак через форми й кольори. Ми зрозуміли, що прагнемо розвивати не лише кондитерське мистецтво, а й торкатися інших видів мистецтв», – додає Завертайло.

Ресторатори коментують, що втілили в новому Honey всі свої знання про будування закладів за 10 років, тому важливими є не лише інтер’єрні рішення, а й технічні інновації, обладнання, правильне освітлення й опалення. Заклад може перевтілюватися й у вечірній концепт. Головним акцентом в інтер’єрі залишається вітрина – біла, яскраво підсвічена, на якій викладені десерти. 

Заклад є повністю доступним і має великий озеленений літній майданчик на задньому дворі. 

Їжа

У меню знакові десерти, сніданки й основні страви. І це вперше в мережі, коли сніданки не подаватимуть протягом усього дня. Час ранкового меню – 08:00–13:00. З 13:00 до 21:30 можна замовити пасту, круасани, аранчині, супи, салати та класичні основні страви на кшталт шніцеля з картоплею чи томленої качки з полентою.

За кілька тижнів, за словами Завертайло, у меню з’являться й збалансовані раціони нутритивного харчування за принципами Гарвардської тарілки, які є і в інших закладах мережі.

Для нового закладу Стас Завертайло розробив новий десерт: медівник із кизилом. Загалом меню нового Honey буде відрізнятися від інших закладів мережі приблизно на 30%.

Honey – київська мережа кондитерських, що працює понад 10 років. У мережі є заклади на Подолі, Золотих воротах і в ЦУМі.