Заміський ресторан Dom на Бориспільській трасі
Заміський ресторан Dom почав роботу на Бориспільській трасі.


На території комплексу є два басейни. Поряд з першим – зона з ліжками для відпочинку. Біля другого розмістили бар.

За бар відповідає Євген Дубінець (Alaska, Queen Country Club). За кухню – Тарас Хрущ (колишній шеф ресторану Barvy та 11 Mirrors).
З меню:
Квітки цукіні з томатною сальсою — 235 грн
Бурата з лавандовою олією та шпинатом — 265 грн
Севіче з томатів з авокадо та солодкою цибулею — 245 грн
Поке з тунцем зі шпинатом, попкорном із гречки та соусом понзу — 345 грн
Піца з лососем та ікрою (цільнозернове тісто на заквасці) — 485 грн
Голець у глазурі з березового соку з пюре з печеного яблука та крем-сиру — 465 грн
Шоколад з місо та морозивом зі страчатели — 250 грн

Також на території закладу з’явиться конференц-хол, окрема закрита кімната з каміном і мінісценою, а також три дерев’яні альтанки.
За інтер’єр ресторану відповідала команда Between The Walls, його розробили в стилі хюґе з використанням природних матеріалів: дерева, скла, металу, вовни та глини. Між столами розмістили вазони із зеленими рослинами.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Обкладинка та фото: Dom