Локаворський ресторан Residence у Черкасах із дизайном від Йови Ягер
Ресторан Residence із дизайном від студії Йови Ягер Yova Yager Hospitality Design відкрили в Черкасах.

Концепцію закладу визначають як локаворську: пропонують меню на основі місцевих і сезонних продуктів. «Ми готуємо з того, що зібрано, виловлено та вироблено в Україні в конкретну пору року», – пояснюють концепцію ресторану його засновники.
З меню:
Скрамбл із копченою куркою – 65 гривень
Борщ – 110 гривень
Медальйон із телятини – 130 гривень
Скумбрія на грилі – 70 гривень
Грильовані овочі – 70 гривень
Салат із запеченим перцем і бринзою – 105 гривень
Брауні – 115 гривень

Ресторан розташований в адміністративній будівлі в центрі Черкас. Має головний зал на 450 м², а також дегустаційний зал для презентацій фермерських продуктів, майстер-класів, дегустацій локальних вин.

Йова Ягер розповідає, що розробляла дизайн ресторану на основі трьох принципів: переосмислення української автентичності, мінімалізму і локального виробництва. У ресторані використали меблі, світильники, плитку, декор і посуд від українських виробників.

Використали меблі від українських виробництв Verdi Company та Trone Grande. На стінах – бетонна фігурна плитка від бренда Odud Lab, на стелі – світильники брендів The Fild і Gomin Gir, у залах – композиції з живих рослин і сухоцвітів від флористів української компанії Zeleniy Prostir.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Сергій Полюшко, Аcя Шалай