Заклад Mushlya відкриють 23 березня 2021 року в Ірпені на вулиці Садовій. У період локдауну кафе від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» працюватиме у форматі доставки й на виніс.

Стіни Mushlya прикрасили мушлями справжніх устриць, які з’їли гості інших закладах формату.

З меню:

Велика устриця Fine de Claire з гранатовим соусом і багетом – 39 гривень

Білоногі креветки з соусом і лимоном – 49 гривень

Казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом – 69 гривень

Тигрові креветки темпура з картопляними діпами, салатом і соусом – 79 гривень

Surf&Turf бургер із м’ясом і тигровими креветками – 69 гривень

Половина лобстера гриль з картопляними діпами й соусом – 229 гривень

Келих вина Mushlya – 39 гривень

Після жорсткого карантину в Mushlya планують відкриття з устрицями й ігристим вином. Нині замовлення з закладу можна оформити на сайті або за номером телефону 066 880 8899.


Mushlya – новий формат закладів із морепродуктами від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», який раніше розвивали як Mushlya Bar і Mushlya Cafe. Кафе в Ірпені розвивають на умовах франчайзу.

Перший заклад Mushlya відкрили на Хрещатику в Києві, зараз мережа нараховує п’ять закладів у Києві та по одному в Харкові, Черкасах, Івано-Франківську, Житомирі й Ірпені.

Окрім того, у березні на АЗК WOG відкрили перші заклади від «Сім’ї ресторанів Діми Борисова». 

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

10:00–23:00

Де

м. Ірпінь

вулиця Садова, 31/33

телефон

066 880 8899


Фото: Mushlya