Мідії й устриці в Mushlya в Ірпені
Заклад Mushlya відкриють 23 березня 2021 року в Ірпені на вулиці Садовій. У період локдауну кафе від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» працюватиме у форматі доставки й на виніс.
Стіни Mushlya прикрасили мушлями справжніх устриць, які з’їли гості інших закладах формату.
З меню:
Велика устриця Fine de Claire з гранатовим соусом і багетом – 39 гривень
Білоногі креветки з соусом і лимоном – 49 гривень
Казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом – 69 гривень
Тигрові креветки темпура з картопляними діпами, салатом і соусом – 79 гривень
Surf&Turf бургер із м’ясом і тигровими креветками – 69 гривень
Половина лобстера гриль з картопляними діпами й соусом – 229 гривень
Келих вина Mushlya – 39 гривень
Після жорсткого карантину в Mushlya планують відкриття з устрицями й ігристим вином. Нині замовлення з закладу можна оформити на сайті або за номером телефону 066 880 8899.
Mushlya – новий формат закладів із морепродуктами від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», який раніше розвивали як Mushlya Bar і Mushlya Cafe. Кафе в Ірпені розвивають на умовах франчайзу.
Перший заклад Mushlya відкрили на Хрещатику в Києві, зараз мережа нараховує п’ять закладів у Києві та по одному в Харкові, Черкасах, Івано-Франківську, Житомирі й Ірпені.
Окрім того, у березні на АЗК WOG відкрили перші заклади від «Сім’ї ресторанів Діми Борисова».
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: Mushlya