Кафе грузинської кухні «Стумарі» на Печерську
Кафе грузинської кухні «Стумарі» 13 березня відкрили на вулиці Євгена Коновальця, 15/3 в Києві, між станціями метро «Олімпійська» та «Палац Україна».

Це одинадцяте кафе мережі в Україні: перший заклад відкрили у 2016 році в Черкасах, також кафе «Стумарі» є в Сумах, Херсоні, Львові, Запоріжжі, Почаєві, Рівному, Хмельницькому та Кропивницькому. У всіх закладах працюють шефи з Грузії, які представляють різні регіони країни.

Київський заклад «Стумарі» має площу 150 м² і розташовується в приміщенні, де раніше був заклад «Інжир».

Слово «стумарі» перекладається з грузинської мови як «гості». У кафе подають автентичні грузинські страви та грузинські напої (чача, грузинські вина, грузинський бренді, грузинський віскі, лимонади Лагідзе).

Гості можуть спостерігати приготування страв на двох відкритих кухнях (на мангалі готують м'ясні шашлики, люля-кебаби, овочі й рибу на іншій, «борошняний», готують хінкалі й хачапурі).
З меню:
Хінкалі з м’ясом – 18 грн
Харчо – 95 грн
Лобіо по-імеритинські – 75 грн
Люля-кебаб з яловичини – 135 грн
Вино Цинандалі – 75 грн
Чача Гурджи Сапераві – 60 грн
Лимонад Лагідзе – 35/45 грн
Пахлава – 55 грн

Кафе «Стумарі» є єдиним комплексом з чесько-німецьким пабом Zivot a Pivo.
Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.
Фото: «Стумарі»