Одеський ресторан Frebule розпочав роботу у громадському просторі 4City
Одеський ресторан Frebule розпочав роботу на новій локації у громадському просторі 4City (вулиця Канатна, 27/1). Про це заклад повідомляє на сторінці у Facebook.
«Збувається наша мрія: ми переводимо наш ресторан із особистого у соціальний, змінюємо 70 квадратних метрів на 400 квадратних метрів і розширяємо команду з 15 до 25-35 людей», – коментує співзасновник ресторану Олег Гладченко.
Раніше Frebule працював на Французькому бульварі. Заклад припинив роботу на цій локації 31 грудня 2017 року. З 23 грудня команда ресторану у тестовому режимі почала працювати у 4City.
Співзасновник Frebule Олег Ніколаєв – новий керівник 4City. Нова команда замінила одеського ресторатора Алекса Купера (Міський ринок їжі, «Молодість», Cooper’s Burgers, Mao), який запускав 4City та розвивав його ресторанну частину дотепер.
227 засновників вклали в 4City по $1000 без можливості отримання прибутків.
Окрім того, Ніколаєв із дружиною Вікторією Гладченко та партнеркою Анною Бахонько володіють кав’ярнею White Whale і мережею кондитерських Make My Cake.
У 2017 році Make My Cake відкрив два заклади у Києві – на Мечникова і Станіславського.
У березні 2018 року керівники мережі анонсували відкриття нового кафе на Подолі.