Нове місцеI:T it: Балик екмек на Михайлівській
Швидкі страви з риби та анонс фестивального дворика
У дворі на Михайлівській відкрили I:T it – заклад зі швидкою їжею, де ставку зробили на страви з рибою. Пізніше весь двір планують перетворити на літній майданчик та фестивальний простір.
Фотографії
Концепція
Спочатку в цьому приміщенні мала бути кухня сусіднього бару – NB. «Ми хотіли їсти. І гості наші хотіли їсти », – пояснюють в I:T it. Тут орієнтуються на більш молодих відвідувачів, ніж у темному декорованому у японському стилі NB.
Заклад декорували стрітартом. В тій самій стилістиці розмалювали і арку біля входу дворик на Михайлівській – так I:T it значно простіше впізнати.
Кухня
Кухня працює з 09:00 – 02:00. Зранку подаватимуть лише сніданки – тостові сендвічі з шинкою та рибою.
Меню лаконічне – все помістили на одній сторінці. Ставку зробили на рибу – є два бургери з рибою, страва дня завжди буде з морепродуктами. Суп дня змінюватимуть постійно – обіцяють сирний суп, уха, цибулевий суп.
Основа меню – бургери – всі по 90 грн. Є класичний бургер та бургер з айолі – біла риба, мариноване яйце та соус айолі. Балик екмек з філе скумбрії тут теж подають у форматі бургера.
Вегетаріанський бургер готують з тофу та овочами – 80 грн.
З часом до меню додаватимуть нові страви.
Бар
Зараз у закладі є лише сидр і пиво. Поки літній майданчик не відкрили – сидр (тимчасово) продають по 15 гривень. Пізніше ціна підніметься до 35 гривень.
Пізніше обіцяють додати винну карту.
Плани
Відкрита кухня вже працює. Скоро у закладі зроблять невелику віп-зону. Літній майданчик відкриють за місяць. Пізніше весь двір перетворять на фестивальну зону – тут виступи електронних музикантів, фестивалі вуличної їжі, можуть навіть встановити рампи для скейтбордів.
До NB в цьому ж дворі додадуть японський сад зі столиками.
З меню:
Балик екмек – 90 грн
Гранд-айолі бургер – 90 грн
Просто бургер – 90 грн
Вегетаріанський бургер – 80 грн
Суп дня – 50 грн
Страва дня – 100 грн
Картопля – 30 грн