Нове місцеРесторан-пекарня Spezzo на Русанівській набережній
Сімейний заклад з італійським меню та великою кімнатою для дітей
The Village Україна розповідає про заклади, які щойно запустилися у Києві.
На Русанівській набережній відкрили італійськи ресторан-пекарню Spezzo (італійською «перерва»). Заклад входить до мережі Tarantino Family.
Ресторан пасує для відпочинку з родиною або для романтичної вечері, розповідає Світлана Ломакіна, бренд-менеджерка Spezzo.
Spezzo
ДЕ: вулиця Русанівська Набережна, 8
КОЛИ: неділя – четвер 11:00 – 00:00
п’ятниця – субота 11:00 – 02:00
Середній чек – 500-550 грн
Кухня
Основа меню – домашня італійська кухня. Страви обирав бренд-шеф Костя Червень. Костя працював в лондонському ресторані Джеймі Олівера – Jamie's Italian та був шеф-кухарем московського Jamie's Italian.
Для хліба у пекарні використовують українське та італійське борошно. Працює пекарська лавка – випічку можна забрати з собою.
Пасту в Spezzo роблять вручну на відкритій кухні. Поруч – велика піч для піци. На великому столі замішують тісто для хліба.
Сири для моцарела-бару привозять із власної сироварні. В залі ресторану встановили антіпасті-бар
Фотографії
Моцарела-бар
Моцарела – 36 грн
Скаморца – 48 грн
Качотта – 48 грн
Буррата – 92 грн
Рікота – 36 грн
Страчателла – 48 грн
Качокавало – 48 грн
Брускети
З в’яленими томатами та пряними травами – 74 грн.
З рікотою та печеним гарбузом – 58 грн.
З прошуто та страчателлою – 75 грн
Зі страчателою та сьомгою – 98 грн
З ростбіфом та маринованими корнішонами – 96 грн
Інтер’єр
Стелю ресторану декорували мідним посудом. В основному залі багато зелені. Є живі оливкові дерева.
З меблів – дивани, м’які стільці та великі дерев’яні столи.
Важливий елемент інтер’єру – довгі дерев’яні стелажі з випічкою та вітрини з італійськими делікатесами.
У ресторані облаштували велику дитяча кімнату з лабіринтом. На вихідних влаштовують майстер-класи для дітей.