Зимові святкування позаду, але відпускати той самий новорічний настрій геть не хочеться. Саме тому бренд AZNAURI нагадує, що свято – це завжди про коло близьких, і пропонує запросити їх на оригінальний глінтвейн, щоби ще хоч на трошечки зберегти магічну атмосферу.

Віледж разом з AZNAURI розповідають, як приготувати запашні глінтвейни на будь-який вечір: чи то родинну зустріч, чи то шалену караоке-вечірку.

Фруктові смаки в зимовому напої?

Глінтвейн є неодмінною частиною зимових святкувань Різдва й Нового року, для багатьох він став символом дивовижного святкового настрою. Але світ не стоїть на місці, і класичні рецепти зазнають змін. Сучасні поціновувачі вин дедалі частіше експериментують зі смаками, поєднуючи традиційні рецепти з несподіваними інгредієнтами.

Щоби пошуки ідеального глінтвейну стали цікавішими, AZNAURI пропонує взяти за основу напої з фруктовими нотами із серії Fruit Collection. Це результат плідної співпраці виноробів у пошуку нових смакових комбінацій. Кожен напій поєднує відбірний виноград європейських сортів і натуральні фруктові екстракти. Обирайте на свій смак: яскраві нотки персика, полуниці, чорної смородини й вишні додадуть вашому глінтвейну свіжості й глибини.

Як затримати зимові свята ще хоч на трошки

Ідея 1. Вечір у родинному колі

Зберіть сімʼю, приготуйте разом смачний яблучний штрудель і насолоджуйтеся теплими розмовами. Таку атмосферу вдало доповнить глінтвейн «Персиковий настрій» з білим вином AZNAURI Peach.

Основні кроки приготування глінтвейну завжди однакові: налийте вино в місткість, додайте фрукти й спеції. Прогрівайте суміш на середньому вогні, постійно помішуючи, але не доводячи до кипіння. Після цього додайте мед на свій смак, перемішайте й зніміть з вогню. Дайте настоятися 5–10 хвилин і куштуйте гарячим.

Інгредієнти для «Персикового настрою»


  • 1 пляшка білого AZNAURI Peach
  • 1 апельсин, нарізаний кружечками
  • 1 яблуко, нарізане скибками
  • пів лимона, нарізаного кружечками
  • 2 палички кориці
  • 4–5 шт. гвоздики

Глінтвейн з AZNAURI Peach має приємну кислинку й тонкий аромат стиглого персика з нотками персикового джему. Завдяки поєднанню фруктового аромату й апельсинової цедри напій створить незабутню атмосферу новорічних свят.

Ідея 2. Дівич-вечір у відтінках рожевого

Запросіть подруг і визначте дрес-код, наприклад відтінки рожевого. Для розваг підготуйте настільні ігри, а серед смаколиків подавайте кремовий чизкейк і глінтвейн «Полунична мрія» з рожевого AZNAURI Strawberry. Додайте трішки музики, зробіть танцювальний батл, а наприкінці вечора влаштуйте фотосесію, яку запамʼятаєте надовго.

Інгредієнти для «Полуничної мрії»:


  • 1 пляшка рожевого AZNAURI Strawberry
  • 1 груша, нарізана слайсами
  • 1 апельсин, нарізаний кружечками
  • 2 палички кориці
  • 4–5 шт. гвоздики
  • 1 зірочка бодяну

Глінтвейн з AZNAURI Strawberry має аромат свіжої полуниці й ніжно-вершковий вишуканий смак. Не забудьте про відповідне сервірування: рожеві келихи чи посуд із рожевими серветками додадуть атмосфері ніжності, легкості й дівочості.

Ідея 3. Караоке-вечір у колі друзів

Якщо святкові застілля трохи втомили, спробуйте зробити зустріч із друзями простішою й веселішою. Організуйте незабутній вечір караоке.

Підготуйте легкі закуски: сирну тарілку з кількох видів сирів, м’ясні делікатеси й свіжі фрукти. Також не забудьте про ароматний і зігрівальний глінтвейн «Зіркова смородина» на основі AZNAURI Black Currant. Підберіть святковий плейліст з хітами, які можна співати разом із друзями, і так отримаєте ідеальний початок року з музикою, сміхом і спільними емоціями.

Інгредієнти для «Зіркової смородини»:


  • 1 пляшка червоного AZNAURI Black Currant
  • 1 апельсин, нарізаний кружечками
  • пів лимона, нарізаного кружечками
  • 2 палички кориці
  • 5 шт. гвоздики
  • 1 ст. л. меду
  • 1 ч. л. імбиру (за бажанням)

Глінтвейн з AZNAURI Black Currant має елегантний аромат чорної смородини з корицею й солодкий фруктовий смак із приємною терпкістю.

Ідея 4. Романтичний вечір на двох

Оберіть справді особливі страви, які ви не готуєте щодня, і доповніть вечерю глінтвейном «Вишнева спокуса» з ароматного AZNAURI Cherry. Увімкніть ваш улюблений новорічний фільм, запаліть свічки, закутайтесь у теплий плед і насолоджуйтеся моментом разом.

Такий вечір допоможе зупинитися в метушні й присвятити час лише одне одному, даруючи тепло й справжню романтичну магію.

Інгредієнти для «Вишневої спокуси»:


  • 1 пляшка червоного AZNAURI Cherry
  • 1 апельсин, нарізаний кружечками
  • пів лимона, нарізаного кружечками
  • 3 палички кориці
  • 6 шт. гвоздики
  • 1 ст. л. меду
  • 1 ч. л. імбиру (за бажанням)

Глінтвейн з AZNAURI Cherry має насичений вишневий смак із нотками темного шоколаду й мигдалю з приємною терпкістю. Сервіруйте стіл свічками й новорічними аксесуарами, щоби додати романтики в зимовий вечір.

AZNAURI Fruit Collection – це витончене поєднання смаку, фруктового аромату й естетики. Вони не тільки стануть чудовим доповненням до вашого столу, але й будуть оригінальним подарунком. З напоями AZNAURI Fruit Collection кожен може відчути себе справжнім творцем, міксуючи свої унікальні рецепти глінтвейну. Експериментуйте зі спеціями, фруктами й іншими інгредієнтами, щоб знайти свій ідеальний смак.

Обрати правильне вино для Глінтвейну

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ