Львівська мережа «Вогень Кебаб» відкрила заклад нового формату «Мангал Вогень Кебаб». Тут працюватимуть із вогнем і готуватимуть їжу на мангалі, щоби зробити її якомога соковитішою й зберегти смак та аромат. На гостей чекає великий асортимент мʼясних страв, кебаби з новими смаковими поєднаннями, багато закусок, локальні вина й п’янкі напої, що доповнять атмосферу затишку.

Що в меню нового закладу

Попередні заклади мережі «Вогень» здобули популярність завдяки різноманіттю кебабів з унікальними гострими соусами. «Мангал Вогень Кебаб» продовжує цю історію, але пропонує гостям ширший формат страв із вогню та ще більший вибір соковитих кебабів.

Родзинкою нового закладу стали кебаби з люля баранини, курятини та міксу. Також до меню додали кебаб зі скумбрією гриль, на який шефа надихнула традиційна турецька страва балик екмек.

Крім інших страв, гостям пропонують каре баранини й телятини, люля з баранини чи курятини, шашлик зі свинини або курки, а також грильовану рибу: дорадо, фореллю чи філе скумбрії. Радять звернути увагу й на закуски: дзадзикі, мутабаль, муамара, халумі, тар-тар з оселедця та хумуси стануть вдалим початком для обіду чи вечері. Меню доповнює винна карта з вибором українських вин та коктейлів, що освіжають.

У чому магія дизайну

Дизайн «Мангал Вогень Кебабу» натхненний діяльністю видатного астронома Миколи Коперника, чиє ім’я носить вулиця, де розташований заклад. Інтер’єр відображає гармонію Всесвіту: теплі кольори поєднані з природними матеріалами й унікальними деталями. 

На стінах зображено Сонячну систему з парадом планет, центром якої є лого закладу. Окрему увагу привертає портрет самого Коперника, намальований львівськими художниками.

Що варто скуштувати насамперед

Кебаб із люля баранини 

230 гривень

Кебаб зі скумбрією гриль

210 гривень

Кебаб з курячим люля

190 гривень

Люля баранини з пітою, мутабалем, муаммарою, міксом овочів, маринованим лимоном, грильованим помідором, маринованою цибулею

270 гривень

Люля курячий із пітою, мутабалем, муаммарою, міксом овочів, маринованим лимоном, грильованим помідором, маринованою цибулею

230 гривень

Шашлик із курячого стегна з пітою, мутабалем, муаммарою, міксом овочів, маринованим лимоном, грильованим помідором, маринованою цибулею

240 гривень

Каре телятини з пітою, мутабалем, муаммарою, міксом овочів, маринованим лимоном, грильованим помідором і маринованою цибулею

 300 гривень

Сет намазок: хумус із маринованим нутом, мутабаль, муаммара, топенад, дзадзикі 

190 гривень

Коли:

Пн–Чт 12:00–22:00

Пт–Нд 12:00–23:00

Де:

Львів, вулиця Коперника, 32

Резерв

0 98 048 30 96

   

Матеріал підготовлено за підтримки мережі «Вогень»