Команда «Вогень» запустила новий заклад у Львові: що скуштувати в «Мангал Вогень Кебаб»
Львівська мережа «Вогень Кебаб» відкрила заклад нового формату «Мангал Вогень Кебаб». Тут працюватимуть із вогнем і готуватимуть їжу на мангалі, щоби зробити її якомога соковитішою й зберегти смак та аромат. На гостей чекає великий асортимент мʼясних страв, кебаби з новими смаковими поєднаннями, багато закусок, локальні вина й п’янкі напої, що доповнять атмосферу затишку.


Що в меню нового закладу
Попередні заклади мережі «Вогень» здобули популярність завдяки різноманіттю кебабів з унікальними гострими соусами. «Мангал Вогень Кебаб» продовжує цю історію, але пропонує гостям ширший формат страв із вогню та ще більший вибір соковитих кебабів.
Родзинкою нового закладу стали кебаби з люля баранини, курятини та міксу. Також до меню додали кебаб зі скумбрією гриль, на який шефа надихнула традиційна турецька страва балик екмек.
Крім інших страв, гостям пропонують каре баранини й телятини, люля з баранини чи курятини, шашлик зі свинини або курки, а також грильовану рибу: дорадо, фореллю чи філе скумбрії. Радять звернути увагу й на закуски: дзадзикі, мутабаль, муамара, халумі, тар-тар з оселедця та хумуси стануть вдалим початком для обіду чи вечері. Меню доповнює винна карта з вибором українських вин та коктейлів, що освіжають.



У чому магія дизайну
Дизайн «Мангал Вогень Кебабу» натхненний діяльністю видатного астронома Миколи Коперника, чиє ім’я носить вулиця, де розташований заклад. Інтер’єр відображає гармонію Всесвіту: теплі кольори поєднані з природними матеріалами й унікальними деталями.
На стінах зображено Сонячну систему з парадом планет, центром якої є лого закладу. Окрему увагу привертає портрет самого Коперника, намальований львівськими художниками.



Що варто скуштувати насамперед
Кебаб із люля баранини
230 гривень
Кебаб зі скумбрією гриль
210 гривень
Кебаб з курячим люля
190 гривень
Люля баранини з пітою, мутабалем, муаммарою, міксом овочів, маринованим лимоном, грильованим помідором, маринованою цибулею
270 гривень
Люля курячий із пітою, мутабалем, муаммарою, міксом овочів, маринованим лимоном, грильованим помідором, маринованою цибулею
230 гривень
Шашлик із курячого стегна з пітою, мутабалем, муаммарою, міксом овочів, маринованим лимоном, грильованим помідором, маринованою цибулею
240 гривень
Каре телятини з пітою, мутабалем, муаммарою, міксом овочів, маринованим лимоном, грильованим помідором і маринованою цибулею
300 гривень
Сет намазок: хумус із маринованим нутом, мутабаль, муаммара, топенад, дзадзикі
190 гривень
Коли:
Пн–Чт 12:00–22:00
Пт–Нд 12:00–23:00
Де:
Львів, вулиця Коперника, 32
Резерв
0 98 048 30 96
Матеріал підготовлено за підтримки мережі «Вогень»