Як смакує українська осінь. Дізнавайтеся з нового меню Matisse
Цієї осені панорамний ресторан Matisse дивує новим авторським меню «Текстури». Воно про багатогранність і багатий смак локальних інгредієнтів, які неординарно смакують завдяки майстерності й авторському погляду шефа та команди.
За принципом сезонних ресторанів Мішлен, Matisse щосезону змінюють практично всі позиції в меню. Концепція «Текстур» стала маніфестом сезонним локальним продуктам і новим гастрономічним поглядом на осінь.


Що цікавого в осінньому меню?
У цьому сезонні на вас чекають дикий осетер та оленина, лісові гриби, бузина, унагі з квасу та понзу з гарбуза, перець тімут, соснові шишки й інші українські продукти родом від півдня України до Карпат.
«Дикий осетер – як тихий плин річки, що вабить глибиною та чистотою. Крем із селери та чорного часнику огортає його, мов туман на світанку. Каперси з бузини нагадують про ранкову свіжість, а вʼялений жовток – золоте сонце, що пробуджує природу. Пікантний соус із перцю тімут – це м'який шепіт вітру, а олія з чилі й апельсина додає останній штрих до цього гастрономічного пейзажу», – так розповідає про страву з осетром шеф Василь Фисюк, Golden Chef 23.

Олень із топінамбуром і чорними лисичками
995 гривень

Терін із дикого гольця та гранітою з яблук і перцю тімут
565 гривень

Копчена груша, соснові шишки та фундук
275 гривень
«Сьогодні осінь у Matisse – це подорож у світ глибини смаків, щоб, куштуючи будь-яку страву, ви точно відчули осінь на смак, натхненну ароматами лісів і щедрістю українських ланів», – кажуть у команді Matisse.
Як спробувати відразу все меню?
Щоб познайомитись із філософією оновленого концепту «A La Carte», варто спробувати дегустаційне сет-меню. До нього входять сім курсів, що відкриють вам нові смаки та текстури сезонних органічних продуктів, створених за технологіями ресторанів Michelin.
«Кожен курс – це окрема історія, оповідання через смаки, аромати й текстури інгредієнтів з основного меню», – кажуть у команді Matisse.
Коли:
Пн-Пт 7:30–23:00
Сб-Нд 8:00–23:00
Де:
вулиця Богдана Хмельницького, 56А (15 поверх Cityhotel)
Бронювання
067 408 38 38
МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ MATISSE