24–25 травня в одеському «Le Сільпо» на Генуезькій відбудеться «Органік Фест», що збере бренди органічних продуктів з усієї України. Під час фестивалю гості зможуть поспілкуватися з виробниками, продегустувати та придбати органічні товари зі знижкою 15%. 

Одразу після Одеси маркет вирушить до Києва – стежте за новинами

Хто приїде на одеський «Органік Фест»

На одеський маркет завітають виробники сертифікованих органічних продуктів із різних куточків України. Ви зможете продегустувати й забрати із собою:

 сири та молочну продукцію від Organic Milk;

 борошно, олії та крупи від «Екорода», «Козуба», Garna;

 овочі, фрукти, соки та консервації від «Стодоли» й «Дунайського аграрію»;

 карпатський чай від Molfar. 

Як відрізнити органічний продукт від неорганічного?

На відміну від неорганічних, органічні продукти мають спеціальне маркування Українського листка або Євролистка. Ці позначки гарантують, що:

• продукти перевіряють на кожній стадії виробничого процесу;

• на органічних господарствах, де їх виготовляють, не використовують синтетичних пестицидів і добрив, які виснажують ґрунт і потрапляють у їжу;

• тварин утримують у наближених до природних умовах, їх не годують гормонами й антибіотиками;

• у продуктах зберігається ще більше вітамінів та антиоксидантів, вони не містять хімікатів і не викликають алергічні реакції.

«Піклуватися про себе – це щоденний вибір. Тому разом із ГС «Органічна ініціатива» за підтримки Швейцарії ми вирішили детальніше розповісти про органічні продукти, у яких зберігається більше корисних речовин, зокрема Омега-3 жирних кислот і вітамінів, а тому ці продукти мають насичений природний смак. Також нам важливо показати, що сертифіковані органічні продукти дуже легко відрізнити за маркуванням Українського листка чи Євролистка», – розповідають у команді «Сільпо». 

   

ДЕ

Одеса, Le Silpo на вулиці Генуезькій, 24 Б

 коли

24 травня з 15:00 до 20:00

25 травня з 13:00 до 18:00

   

 Матеріал підготовлено за підтримки «Le Сільпо» 

«Органік Фест» організовано Сільпо та ГС «Органічна ініціатива» за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) в партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).