Від настоянки «Tom Yum» до спайсерів: який алкоголь випускатиме новий український бренд Spicer
Засновники львівської «Вуйко Сем Винокурні» створили бренд міцного алкоголю Spicer. Вони виготовляють настоянки, джини, невитримані фруктові бренді (О де Ві), лікери, зокрема вершкові, й авторські алкогольні напої спайсери.
Це один із перших українських брендів, що створює алкогольні напої на власному спирті, і єдиний, що використовує для цього високотехнологічний метод холодної дистиляції.
Як Spicer виготовляє напої
Для виготовлення джинів і фруктових бренді Spicer використовує метод холодної дистиляції. Він полягає в зниженні температури кипіння спирту зі звичайних 83 – 93°C до 26 – 38°C.
Лікери, спайсери та настоянки виготовляють методом мацерації. Тобто всі напої настоюють від 14 до 30 днів винятково на натуральних інгредієнтах: свіжих фруктах, ягодах, спеціях, насінні, квітах і травах.
Завдяки складним технологіям напої Spicer вдаються кришталево чистими, розкриваються приємним фруктовим ароматом і не мають присмаку спирту.
Які напої ввійшли до Лінійки
До лінійки бренда ввійшло понад 20 напоїв. Серед них – квітковий і смородиновий джин, яблучний О де Ві, фісташковий спайсер, малиновий вершковий лікер і настоянка «Tom Yum». Особливо вирізняється спайсер «Опіум», настояний на маку.
Кожен напій можна міксувати в коктейлях або вживати як самостійний продукт.
Хто розробив промокампанію
Промокампанію для Spicer розробила київська креативна спільнота «Янков Клаб». Вони створили яскраві 3D-ролики та постери, а також спродюсували інтеграції в лідерів думок і публікації в медіа.
Де придбати напої Spicer
Нині напої від Spicer представлені на сайті та в Instagram бренда. Згодом спайсери та настоянки можна буде спробувати у фірмовому шоуромі з баром і дегустаційною зоною.
матеріал підготовлено за підтримки Spicer