Іспанські бранчі на Печерську від Boca a Boca: що спробувати в оновленому меню
У ресторані іспанської кухні Boca a Boca на Печерську запустили меню бранчів, які традиційно готують з 11:00 до 16:00. До меню ввійшли сирники з хамоном і грушевим чатні, гратен із сирним соусом і перцями Падрон та яйцем Пашот і панкейк із грибами шиміджі та камамбером фрі.
меню бранчів:
Сирники з хамоном і грушевим чатні – 245 гривень
Гратен із сирним соусом і перцями Падрон – 275 гривень
Панкейк із грибами шиміджі та камамбером фрі – 205 гривень
Крім бранчів, гостям пропонують уже улюблені київські сніданки, як-от авокадо-тост, вівсянку та солодкі сирники. Також у ресторані можна скуштувати іспанські тапас: крокетос з сиром Манчего, пінчо з анчоусом та печеним перцем, севіче з дорадо та груші, пататас бравас та звісно ж найсмачніший хамон. Найвідомішою стравою закладу, яку обовʼязково радять спробувати, є паелья з морепродуктами.
Boca a Boca має велику карту вина й кави власного імпорту. Тут можна знайти як відомих іспанських виробників, так і ексклюзивні рідкісні позиції.
У ресторані є чотири зали з унікальним дизайном. Кожна з них має свою атмосферу та настрій, тож гості можуть обрати ту, що найбільше їм до вподоби. Інтер'єр ресторану доповнюють сюрреалістичні картини від української художниці Рити Майкової.
«Boca a Boca варто відвідати тим, хто хоче насолодитися смачною іспанською кухнею та провести час із друзями за келихом сангрії», – кажуть у команді ресторану.
Матеріал підготовлено за підтримки Boca a Boca