Суші, круасан зі скремблом й авторські коктейлі: що спробувати в новому ресторані Chiba Sushi & More
У центрі Києва відкрили ресторан Chiba Sushi & More. Це проєкт мережі закладів Par Bar, у якому не буде традиційних кальянів і вечірок. Акцент зробили на європейські сніданки з азійським вектором.

Концепція Chiba Sushi & More
Ресторан назвали на честь японського міста Тіба, що розташоване на узбережжі Токійської затоки. Японською мовою його назва пишеться двома ієрогліфами: 千 означає тисяча, а 잎 – листя. Вона зображає ідею ресторану, яка ґрунтується на майстерності кухарів, красі природи й інгредієнтів, а також гастрономічних відкриттях для гостей.
Під час розроблення концепції засновники намагалися відійти від стереотипів, пов’язаних із ресторанами, де подають суші. Вони вирішили використовувати в подачі лише класичний посуд, зокрема вінтажний.
«Створювати Chiba Sushi & More почали ще в лютому. Нині ж бажання подарувати ресторану сміливу історію, а місту – яскраві гастрономічні враження перемогло. Нові реалії навчили нас не зупинятися за будь-яких обставин і продовжувати жити», – говорять у команді закладу.
Світлий Інтер’єр Ресторану й відкрита кухня
В інтер’єрі використали натуральні матеріали та зробили акцент на різноманітності текстур, як-от мармур зі скам’янілостей різних порід дерев чи шкіра. Родзинка дизайну – велика кількість живих рослин і світильники, виконані у вигляді рибальських гаків.
Завдяки відкритій кухні процес приготування страв для гостей перетворюється на окрему гастрономічну подію. А мармуровий friendly-стіл у центрі зали та барна зона роблять ресторан хорошою локацією і для гамірної вечері з друзями, і для спокійних зустрічей із родиною.
Що спробувати в Chiba Sushi & More
Під час створення меню Chiba Sushi & More особливу увагу приділили міксу м’яких, повітряних і хрустких текстур, наприклад, попкорн із гребінців легко поєднують із гуакамоле й соусом том ям. Суші та роли пропонують з авторськими поєднаннями інгредієнтів.
Для тих, хто любить довго спати, сніданки, як-от: крок-мадам чи панкейки, у ресторані подають незалежно від часу доби. А для тих, хто любить ситну їжу, пропонують великий вибір м’ясних страв: від локшини з телятиною й качиного філе з бататом до вирізки з пряним рататуєм.


Доповнює основне меню винна та коктейльна карти. Під час вибору вин сомельє орієнтувалися на витонченість, легкість і збалансований смак напоїв. Коктейльну карту розробила команда Par Bar і поєднала класику з авторськими міксами.


«Chiba Sushi & More – це повноцінна композиція, кожна деталь якої перебуває на своєму місці. Предмети інтер’єру, майстерне шоу на відкритій кухні – усе це частина нової неповторної історії, місце затишних зустрічей, яскравих гастрономічних відкриттів, яких завжди буде замало!», – кажуть у команді ресторану.
Матеріал підготовлено за підтримки Chiba Sushi & More