Побачення з білим трюфелем: у бістро «Ніша» проведуть дві вечері із сет-меню
29 та 30 жовтня в бістро «Ніша» проведуть традиційні вечері. Головним атрибутом страв стане п’ємонтський трюфель, смак якого доповнять п’ємонтськими винами від Sabotage Wine.
Що таке вечеря із сет-меню
Вечері із сет-меню традиційно влаштовують у ресторанах із концепцією fine dinning. Сет – це набір із декількох позицій, які заклад пропонує за фіксованою ціною. Зазвичай такі меню розкривають концепцію ресторану, а мета вечер – не просто нагодувати гостя, а створити для нього новий гастрономічний досвід.
Щоб відвідати вечерю в «Ніші», вам потрібно обрати один сет із чотирьох варіантів і зарезервувати його в ресторані. Кожен сет складається з однієї страви та вина.
Меню від «Ніші»:
- Карпачо з бичка з білим трюфелем, кольоровою капустою та соусом нантюа. Вино – Langhe DOC Nebbiolo 2019, Ferdinando Principiano
- Артишоки з грибним кремом-брюле з креветкою та соусом із чорного перцю й білого трюфеля. Вино – Langhe DOC Bianco 2019, Ferdinando Principiano
- Печеня з качки з соусом бер руж із солодкою капустою та білим трюфелем. Якщо ви не їсте м'ясо, можна обрати білу рибу з орзо, сиром і білим трюфелем. Вино – Ivag 2020, Cascina degli Ulivi
- Слойка з томатним джемом, чорним трюфелем та кремом із сушених грибів. Вино – Ruschena 2018, Cascina Tavijn
«Cомельє Sabotage Wine Іван Омельченко підібрав вина, з якими влаштує для вас прогулянку п’ємонтськими лісами натуральних вин. А наш романтично налаштований шеф Нікіта запланував вечерю зі свічками та запрошує вас на побачення з білим трюфелем», – говорять у «Ніші».
Ціна вечері – 2450 гривень із вином або 1650 гривень без вина.
Вечеря починається о 19:00. Щоб забронювати столик, потрібно обрати день, написати в Instagram «Ніші» та вказати, що ви обираєте як основну страву – м’ясо чи рибу.
«Ніша» – попап-бістро від команди локального обсмажувальника кави Fresh Black. Під час приготування страв шеф використовує французькі техніки з азійськими прийомами. Заклад працює на території Артзаводу «Платформа» біля станції метро «Лісова».
Матеріал підготовлено за підтримки «Ніші»