Млинці від Йови Ягер, салати від власниці Honey і сезонний маркет на фестивалі «True&Local. Масниця»
29 лютого та 1 березня «Лавка Традицій» проведе сьомий фестиваль локальної гастрономії True&Local в Києві. Його присвятять Масниці. Захід влаштують у супермаркеті «Cільпо», що в торговельному центрі Lavina Mall.
На «True&Local. Масниця» буде:
Сезонний маркет. 50 фермерів і локальних виробників зі всієї країни представлять продукти власного виробництва.
дегустація млинців та крем-брюле. Гостей пригощатимуть млинцями з різного борошна та з фермерськими начинками на вибір. А «Власна кондитерська»приготує крем-брюле з яєць «Лавки Традицій».
Меню від Марко Черветті. Бренд-шеф «Сільпо Resto» готуватиме страви з українських продуктів, які представлять на маркеті. Серед них традиційних позицій китайський десерт «Смажене молоко», який подаватимуть з грушевим варенням, дріжджові млинці з медом і варенням, млинцевий сет бургерів із соусами «Пан Слива», Tato Pepper Jam та Mr.Caramba, піца з цільнозернового борошна із соєвими снеками NewJerky.
Майстер-класи на шефсько-артизанській сцені. Протягом двох днів фестивалю разом з гостями готуватимуть шефи та гастроентузіасти. Наприклад, можна буде приготувати веганські млинці з Йовою Ягер; салати з власницею кафе-кондитерської Honey Анною Завертайло та піцу з головним піцайоло Positano Олексієм Семенютенком.
Дитяча зона від «Картата Потата». Розважальну програму для дітей проведе Даша Малахова. Для найменших гостей фестивалю створять дві навчальні станції: борошна і цукру, яєць і молока. Діти дізнаються про різні види борошна і разом з кураторкою приготують млинці.
Коли
29 лютого 11:00-20:00;
1 березня 11:00-18:00
Де
Київ, вулиця Берковецька, 6-Д
Вхід вільний
Матеріал підготували за підтримки «Лавки Традицій»