Бренд Gordon’s представила новий вид джину на українському ринку – Gordon’s Pink Premium. Презентували напій 25 червня у київському барі Normal.

Новий вид джину розробили на основі класичного Gordon’s Premium. За основу взяли оригінальний рецепт 1880 року та доповнили його ягідним смаком – малиною і полуницею.

Ягідний смак Gordon’s Pink Premium радять наливати у великий виннй келих, щоб краще розкрити аромат. Додайте льоду, тоніка і свіжих ягід, а для вечірнього аперитиву – трохи Prosecco.

Два рецепти літніх коктейлів від творців Gordon’s Pink Premium:

Полуничний «Джин-тонік» Gordon’s P&T:

 Наповніть великий винний келих льодом
 Налийте 50 мл джину Gordon’s Pink
 Змішайте з 150 мл тоніка або охолодженого лимонаду
 Додайте кілька шматочків свіжої полуниці

Вечірній аперитив Gordon’s Pink Spritz:

 Наповніть великий винний келих льодом
 Налийте 50 мл джину Gordon’s Pink
 Додайте 50 мл лимонаду
 Доповніть смак 25 мл Prosecco

Коктейлі можна замовити у київських барах: 
 ЮБК (Труханів острів)
 SKY Family park (проспект Генерала Ватутіна, 2)
 «Гнездо» (вулиця Андріївський Узвіз, 21)
 Pink Freud (вулиця Верхній Вал, 2)
 Normal Bar (вулиця Велика Васильківська, 100)

Джин Gordon’s продається у понад 150 країнах світу. Рецепт створив лондонець шотландського походження Олександр Гордон у 1769 році.


Метеріал підготовано за підтримки Gordon's London Dry Gin