В Україні презентували рожевий джин від Gordon’s
Бренд Gordon’s представила новий вид джину на українському ринку – Gordon’s Pink Premium. Презентували напій 25 червня у київському барі Normal.
Новий вид джину розробили на основі класичного Gordon’s Premium. За основу взяли оригінальний рецепт 1880 року та доповнили його ягідним смаком – малиною і полуницею.
Ягідний смак Gordon’s Pink Premium радять наливати у великий виннй келих, щоб краще розкрити аромат. Додайте льоду, тоніка і свіжих ягід, а для вечірнього аперитиву – трохи Prosecco.
Два рецепти літніх коктейлів від творців Gordon’s Pink Premium:
Полуничний «Джин-тонік» Gordon’s P&T:
Наповніть великий винний келих льодом
Налийте 50 мл джину Gordon’s Pink
Змішайте з 150 мл тоніка або охолодженого лимонаду
Додайте кілька шматочків свіжої полуниці
Вечірній аперитив Gordon’s Pink Spritz:
Наповніть великий винний келих льодом
Налийте 50 мл джину Gordon’s Pink
Додайте 50 мл лимонаду
Доповніть смак 25 мл Prosecco
Коктейлі можна замовити у київських барах:
ЮБК (Труханів острів)
SKY Family park (проспект Генерала Ватутіна, 2)
«Гнездо» (вулиця Андріївський Узвіз, 21)
Pink Freud (вулиця Верхній Вал, 2)
Normal Bar (вулиця Велика Васильківська, 100)
Джин Gordon’s продається у понад 150 країнах світу. Рецепт створив лондонець шотландського походження Олександр Гордон у 1769 році.
Метеріал підготовано за підтримки Gordon's London Dry Gin