Шеф-кухарка Мадонни Маюмі Нішимура приїжджає до Києва, щоб розповісти про дзен-харчуання та макробіотику.

Макробіотика — не дієта, а здоровий стиль життя людини, заснований на ідеї балансу Інь та Янь енергій. Основне завдання макробіотики — досягнення внутрішнього здоров’я, балансу, довголіття та процвітання.

Маюмі з раннього віку вивчає Дзен-харчування та макробіотику. Вона черпає ідеї для страв не лише з рідної японської кухні, але і з китайської, французької, італійської. Маюмі супроводжувала Мадонну в міжнародних турне і була відповідальна за щоденний раціон співачки.

Майстер-клас і лекцію проведуть 30 червня та 1 липня у Good Wine.

30 червня. Майстер-клас про здорове харчування
Маюмі приготує повноцінну макробіотичну вечерю для сім’ї:
 місо-суп з п’яти основних елементів
 японський салат Асацкю
 основна страва
 два види улюблених суші Мадонни
 десерт Насу Денгаку
 баклажан під солодким місо супом

Після лекції гості зможуть повечеряти з Маюмі та купити книгу її рецептів з автографом.

Вартість: 3000 грн.
Купити квитки можна у касах магазину Good Wine по вул. Мечнікова, 9.

1 липня. Лекція про макробіотику:
 як з допомогою макробіотичної дієти покращити здоров’я
 що Інь, а що Янь у вашому холодильнику
 як макробіотика протягом 5 000 років допомагає молодіти
 як стародавня філософія впливає на стан шкіри
 як нагодувати світову зірку вівсянкою

Вартість: 1500 грн.
Купити квитки можна у касах магазину Good Wine по вул. Мечнікова, 9.
Телефон: 067 433 02 20.


Матеріал підготовлено за підтримки Good Wine