Whai Thai Izakaya почало роботу в ЖК «Варшавський». 

Засновники – Євгеній Білоусов, Єгор Коновалов та Анатолій Старіковський (Whai Thai на вулиці Мечникова). Новий заклад зберіг азійський концепт, але має розширений формат і нові акценти, розповідає команда в коментарі Віледжу.

Цей заклад працює у форматі ізакаї [бар або паб в Японії, де люди зустрічаються та проводять час разом – ред.]. Генеральна менеджерка закладів – Саша Ченгова.

У меню залишили рамен та додали страви, натхненні вуличною їжею Японії та Таїланду. За кухню відповідають Женя Холод, шеф-кухар першого Whai Thai, а також шеф-кухар Євген Мензелевський («В’єтнамський привіт», Beef, Tin Tin, Takava, Loggerhead, Zmist, Hram Bar). У барі акцент на крафтове пиво.

 Рамен великий

 319 гривень

 Пад Тай

 355 гривень

 Квасоля Гань Б'єнь

 175 гривень

 Тофу гостро-солодкий

 225 гривень

 Боул лосось

 450 гривень

 Снідданок роті

 355 гривень

Інтер’єр мінімалістичний у японському стилі: стримані кольори, природні матеріали, затишне світло. У новому просторі з’явилися великі столи для компаній. «Скоро» відкривають літню терасу. 

Заклад pet-friendly, також планують створити вхід для людей на кріслах колісних.

Коли:

10:00-21:00 (щодня)

Де:

вулиця Всеволода Змієнка, 21 ЖК «Варшавський+»

телефон:

099-524-50-23

Instagram 

@whaithai_izakaya

   

Також ми писали про відкриття у Києві кафе Katimo Matcha Club у дворику на Рейтарській, кафе Fluffy на Шота Руставелі, кафе мережі Escobar в ЖК «Файна Таун».

Фото на обкладинка: надані Whai Thai Izakaya