Ресторан Gelarty українського виробника крафтового морозива Massimo Gelarty відкрили на вулиці Князів Острозьких

«Це єдиний в Україні ресторан морозива, де є повноцінне меню й усі страви сервірують з гастрономічним морозивом», – розповідає команда про відкриття. 

З меню тут можна замовити карпачо з лосося з сорбетом із лимона й базиліка, гарбузовий крем-суп із морозивом з горгонзоли, різото з грибами й морозивом з трюфеля, філе курчати на морквяному пюре з соусом з кумкватів і морозивом з яблука й гірчиці.

Англійський сніданок із ковбасками й морозивом bbq 

318 гривень

Тартар із яловичини з морозивом із гірчиці й меду

435 гривень

Томатно-базиліковий суп із морозивом із фети

155 гривень

Брускета з лососем і сорбетом з лимона й базиліку 

289 гривень

Салат із креветками й манго та сорбетом з песто 

410 гривень

Коктейль Sgroppino на основі морозива айс-смузі

210 гривень

Десерт із морозива «Мумбаї»

225 гривень

Морозиво Massimo Gelarty, зокрема алкогольне й без цукру, тут готують при гостях за допомогою міксерів й рідкого азоту або ж його можна замовити у форматі to-go в скляних баночках. Для приготування коктейлів також використовують морозиво.

Коли:

09:00–22:00 (будні)
10:00–22:00 (вихідні) 

Де:

Вулиця Князів Острозьких, 8-В

Instagram

@massimo.gelarty 

 

   

Massimo Gelarty – український бренд крафтового морозива Максима Голубєва, який помер у лютому 2024 року. Першу студію морозива Massimo Gelarty Максим Голубєв відкрив у ТРЦ Lavina Mall у серпні 2017 року. Другий ресторан-джелатерія з крафтовим морозивом запрацював біля Центрального парку в Ірпені у вересні 2023 року. Також джелатерія працює у форматі кафе, зокрема в ТРЦ Gulliver і ТРЦ Dream Town.