Ресторан «Далі буде» відкрили на центральній вулиці Івано-Франківська, біля стометрівки.

Це заклад з «оптимістичною українською кухнею», каже команда. Тут готують полтавські, гуцульські й кримськотатарські страви. Наприклад, борщ, полтавські галушки, запечені голубці як у центральних регіонах, рапани й мідії, кримськотатарську каву. 

Крім того, ресторан має власну сироварню й пропонує, зокрема, сир бальон із різнотрав’ям, гірчицею, копченими томатами, сушеними грибами й перцем, який дозріває в них 2–3 місяці. 

Також у ресторані є винна кімната, де зібрані понад 200 позицій українських вин. Серед іншого з бару – «авторські коктейлі з унікальними інгредієнтами від пращурів», українські тинктури й зілля.

Салат із рваної качки, карамелізованими фруктами й мусом із козячого сиру

188 гривень

Голубці зі свининою в томатно-вершковому соусі зі сферами копченої сметани

158 гривень

Рапани в соусі херес Shabo

448 гривень 

Львівська юшка з вушками й грибною мачанкою

158 гривень

Вареники з грибами у винному соусі

148 гривень

Полтавські галушки з чорноморськими рачками 

178 гривень

Авторський коктейль «Кичера»

185 гривень

Тинктура «Конопля-Вишня»

55 гривень

Коли:

Щодня
11:00–23:00

Де:

Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 4

телефон:

097 396 53 93

instagram 

@dali_bude.resto

   

  • Редакція Віледжа розповідала про заклади, що відкрили в Україні цього жовтня. Серед них – новий Honey, чіберечні в Запоріжжі й Києві, а також переосмислення їжі дитинства в пекарні-бістро Mari і львівському кафе «Рій». Також ми писали про відкриття вересня.

Обкладинка й фото: «Далі буде»