У Львівському ресторанному комплексі Park. Art of Rest проведуть благодійний «рожевий» гастровечір на підтримку жінок з раком молочної залози.

У межах заходу хочуть зібрати 500 тисяч гривень для Фонду підтримки онкопацієнтів Inspiration Family на ліки, вартість яких не покриває держава.

На гастровечері проведуть дегустацію сету авторських страв від пʼяти шеф-кухарів. Також хірург-онколог Маркіян Фецич розповідатиме про важливість регулярних обстежень для жінок та надасть практичні поради.

Для відвідувачів проведуть благодійний аукціон з лотами від партнерів події та митців, зокрема фотографині Ірини Депко та художника Леся Панчишина.

«Саме рожевий колір традиційно вважають символом боротьби із хворобою, яка вражає кожну восьму жінку у світі», – кажуть організатори.

Подія відбудеться 31 жовтня, о 18:30, за адресою вулиця Вітовського, 43-А. Відвідувачі повинні мати рожевий акцент в одязі. Придбати квитки на захід можна за посиланням.

 

  • У вересні український бренд одягу Must Have, жіноча єврейська організація «Проект Кешер» і благодійний фонд підтримки дорослих онкопацієнтів Inspiration Family випустили благодійний дроп Be Your First Priority.