Ресторан «Шепіт» відкрили біля лісу у Львові, на вулиці Замарстинівській.

Ідея закладу виникла з бажання знайти спокій у часи пандемії і війни, каже команда. Заклад вони називають гастрономічним куточком біля лісу «для тих, хто цінує природу, затишок і смачну їжу». 

У «Шепіті» подають холодні й гарячі закуски, салати, рибу, морепродукти й мʼясо. З бару можна замовити біле, рожеве чи червоне вино, джин, бурбон й віскі. Також у закладі є лімітована колекція українського вина Big Wines із картинами Івана Марчука на етикетках.

Салат із тунцем татакі

455 гривень

Судак із цвітною капустою

445 гривень

Сатай з косулі (вид шашлику)

545 гривень

Філе оленя з селерою

720 гривень

Десерт «Шепіт»

265 гривень

Біле вино Telti-Kuruk Big Wines Big Art (Україна)

1400 гривень

Віскі Amrut Indian

430 гривень

Безалкогольне вино Win Espumoso (Іспанія)

1250 гривень

Заклад має два поверхи, у його інтерʼєрі використали багато дерева й додали розписи на стіни. Зали прикрасили килимами й глечиками, а на вході поставити соломʼяну фігуру жінки.

Коли:

11:00–23:00

Де:

вулиця Замарстинівська, 276

Скільки:

096 507 01 38

Instagram 

@shepit.rest

   

  • Редакція Віледжа розповідала про заклади, що відкрили в Україні  цього вересня. Серед них – перша гамбургерна від Nunu, львівський лагман і нова «Пузата хата» на Подолі. Також ми писали про відкриття серпня.

Обкладинка й фото: «Шепіт»