Попап Fine Dining від шефа Адама Лоренса проведуть у ресторані Mirali з 22 по 26 жовтня. 

Адам Лоренс – шеф із Нью-Йорка, який працює з концепцією дикої високої кухні (haute cuisine sauvage). Протягом п'яти днів він готуватиме авторські страви з сезонних і локальних продуктів у київському ресторані шефа Міралі Ділбазі. Це буде його перший приїзд в Україну. 

Сет-меню від Лоренса (сім курсів) коштує 3 500 гривень, а винний супровід від Sabotage – 1500 гривень. Щоб доєднатися, потрібно забронювати столик за посиланням

Коли:

22–26 жовтня

Де:

вулиця Межигірська, 82

Скільки:

3500 гривень

Квитки

Сайт

   

  • Ресторан Mirali відкрили у гастрономічному хабі Garage в листопаді 2021 року. Заклад у форматі fine dining запустив шеф-кухар Міралі Ділбазі. За версією Віледжа це стало відкриттям 2021 року. 
  • Після початку повномасштабного вторгнення ресторан відновив роботу у форматі fine dining й запустив серію вечер. Ми запитали у засновника Міралі Ділбазі й chief of guest experience ресторану Олени Лисицької про волонтерську роботу Mirali під час війни, а також серію благодійних вечер у Німеччині й Австрії та резиденцію в нью-йоркському ресторані Fulgurances Laundromat.

Фото: Адам Лоренс