Ресторан «Ла Камбала», де подають страви середземноморської кухні, почав роботу в Одесі, біля пляжу на Малому Фонтані.

«Це ресторан високої середземноморської кухні, де поєднали автентичні традиції приготування з сучасними кулінарними техніками», – описує концепцію команда. 

Меню в закладі називають колекцією страв. З риби тут подають восьминога, кальмара й мідії, сібаса, сома, судака, а також є категорія «улов дня».

Окрім того, пропонують закуски, салати, супи, м'ясо, пасту й рис і десерти. А з бару – авторські напої, аперитиви, ігристі й шампанське і понад 30 варіантів білого й червоного вина.

Восьминіг на грилі

646 гривень

Філе сібаса

410 гривень

Равіолі з камбалою

370 гривень

Каре ягняти

560 гривень

Салат з гребінцем

380 гривень

Тартар з телятини з ромом

350 гривень

Біле вино Soave (CsC)

780 гривень 

Червоне вино Gran Coronas (Torres)

1700 гривень

Заклад розташований біля «Буфету на Малому Фонтані». Його акцентом в інтер'єрі команда називає панорамний вид на море. 

Ресторан доступний для людей інвалідністю. Сюди також можна приходити з домашніми улюбленцями.

Коли:

10:00–21:00
(у зимовий період)

Де:

Пляж на Малому Фонтані 

телефон:

+380 67 006 15 50

instagram

@la_сambala_odesa

   

  • Редакція Віледжа розповідала про заклади, що відкрили в Україні  цього вересня. Серед них – перша гамбургерна від Nunu, львівський лагман і нова «Пузата хата» на Подолі. Також ми писали про відкриття серпня.