Ресторан «Ла Камбала» із середземноморською кухнею в Одесі
Ресторан «Ла Камбала», де подають страви середземноморської кухні, почав роботу в Одесі, біля пляжу на Малому Фонтані.
«Це ресторан високої середземноморської кухні, де поєднали автентичні традиції приготування з сучасними кулінарними техніками», – описує концепцію команда.
Меню в закладі називають колекцією страв. З риби тут подають восьминога, кальмара й мідії, сібаса, сома, судака, а також є категорія «улов дня».
Окрім того, пропонують закуски, салати, супи, м'ясо, пасту й рис і десерти. А з бару – авторські напої, аперитиви, ігристі й шампанське і понад 30 варіантів білого й червоного вина.
Восьминіг на грилі
646 гривень
Філе сібаса
410 гривень
Равіолі з камбалою
370 гривень
Каре ягняти
560 гривень
Салат з гребінцем
380 гривень
Тартар з телятини з ромом
350 гривень
Біле вино Soave (CsC)
780 гривень
Червоне вино Gran Coronas (Torres)
1700 гривень
Заклад розташований біля «Буфету на Малому Фонтані». Його акцентом в інтер'єрі команда називає панорамний вид на море.
Ресторан доступний для людей інвалідністю. Сюди також можна приходити з домашніми улюбленцями.
Коли:
10:00–21:00
(у зимовий період)
Де:
Пляж на Малому Фонтані
телефон:
+380 67 006 15 50
- Редакція Віледжа розповідала про заклади, що відкрили в Україні цього вересня. Серед них – перша гамбургерна від Nunu, львівський лагман і нова «Пузата хата» на Подолі. Також ми писали про відкриття серпня.