Кафе «Звіринецька» відкрили біля Ботанічного саду імені Гришка на вулиці Бастіонній, 10, засновники кав’ярні One Love Coffee.

«Назва закладу – це передусім данина назві району. Ми сподіваємося, що кафе стане ще однією причиною повертатися сюди, насолоджуватися краєвидами й архітектурою та смакувати спешелті каву зі сніданками», – кажуть у команді закладу.

Сніданки в кафе подають увесь день – це сирники, деруни, яйця «Бенедикт», вівсянка й інші позиції. Також готують сендвічі з різними начинками й боули.

З напоїв пропонують «спешелті» каву, листові чаї, а на десерти подають круасани, «равлики», трубочки, солодку картоплю й інші тістечка. Окремо є веганські позиції. Нещодавно до меню додали вино, яке можна замовити з 8:00 по 23:00.

Зелений боул з гранолою 

219 гривень 

Бенедикт з лососем 

289 гривень 

Сендвіч «4 сири» 

159 гривень 

Круасан мигдалевий 

139 гривень 

Брауні 

85 гривень 

Медівник 

155 гривень 

Веганський малиновий байт 

159 гривень 

Американо 

50 гривень 

Флет вайт 

79 гривень 

Айс Капуоранж

120 гривень 

Чай матча 

80 гривень 

Окремо у «Звіринецькій» продають дріпи та зерно шести видів для кави. У кафе можна прийти з домашніми улюбленцями, для них тут спеціально стоять миски з водою. Також є літня тераса.

Коли:

07:30–21:00

Де:

Печерський район,
вулиця  Бастіонна, 10

Instagram:

@zvirynetska_onelove 

 

   

  • Редакція Віледжа розповідала про заклади, що відкрили в Україні цього вересня. Серед них – перша гамбургерна від Nunu, львівський лагман і нова «Пузата хата» на Подолі. Також ми писали про відкриття серпня.
  • У липні на Центральному залізничному вокзалі відкрили «нормальне кафе»від One Love & Cheesecake Family. Ми розпитали про співпрацю з вокзалом, асортимент кафе й амбіції створити солодкий символ міста.

фото й обкладинка: кафе «Звіринецька»