Пончична Ponchyk Вoy і магазин білизни Brabrabra випустили новий десерт – пончик «Піклунчик» – до місяця боротьби з раком грудей.

У новому десерті у формі грудей поєднали вершково-кокосовий крем і вершково-молочну глазур зі смаком малини. Купити пончики можна до кінця жовтня – місяця, присвяченого боротьби з раком молочної залози.

Так компанії нагадують жінкам регулярно піклуватися про здоров’я своїх грудей, а саме відвідувати мамолога, не забувати про самообстеження й обирати комфортну білизну.

Компанії закликають скуштувати новий пончик і викласти фото або відео з ним у мережу, щоби нагадати, як важливо піклуватися про себе. 

   

  • Рак молочної залози – найпоширеніший вид раку в жінок по всьому світу. В Україні щорічно реєструють майже 14 тисяч випадків захворювань у жінок і приблизно 100 випадків серед чоловіків. 
  • Жовтень – місяць боротьби з раком молочної залози. Раніше ми дізнавалися, як часто потрібно обстежувати рак грудей і чи можна самостійно оглянути груди на наявність пухлин.
  • Благодійні десерти «Рожевий жовтень» у формі грудей зі шрамом від операції можна також спробувати у львівській мережі «Каферинок». 40% з продажу передають у фонд підтримки дорослих онкопацієнток на ліки, які не покриває держава.

Фото й обкладинка: Ponchyk Boy, Brabrabra