Команда Nunu разом із This is Pivbar відкривають заклад «Хвиля» на вулиці Басейній у Києві. Простір розпочне працювати з 13 вересня.

«Хвиля» – сучасний паб, який переосмислює класичне уявлення про цей тип закладу легкий, живий, динамічний і зрозумілий всім. Ми покажемо наше нове бачення традиційного пабу», – описують концепцію автори проєкту.

Тут пропонують широкий вибір регіонального (60 гривень), українського крафтового (90 гривень) й імпортного (120 гривень) пива. Крім того, можна замовити снеки, закуски, салати, бургери й основні страви.

З меню:

Сирна картопля з яловичиною – 240 гривень

Пательня з курячими крильцями – 230 гривень

Мідії в часниковому соусі – 180 гривень

Бургер «Смеш Чізбургер» – 220 гривень

Хрумкі свині ребра – 200 гривень

Салат з курячим шніцелем – 180 гривень

Особливістю закладу називають перший київський регіональний сорт пива «Київська Хвиля Pilsner», зварений за авторською рецептурою. Його можна скуштувати у «Хвилі» й інших закладах мережі. Незабаром планують презентувати більше новинок власного пива. 

Відвідувачі можуть переглядати у «Хвилі» спортивні матчі на великих екранах, а на вихідних проводитимуть живі виступи рок-гуртів.

 

Коли:

Понеділок-пʼятниця 11:00–23:00

Субота-неділя 11:00–23:00

Де:

вулиця Басейна, 15

   

«Гам!бургерна | Nunu» – це новий заклад від Nunu Diner і This is Pivbar. Співзасновники закладів – київський шеф-кухар Юрій Нікітюк, який відповідає за їжу в мережі, і ресторатор Андрій Єлісеєв. Раніше ми розповідали про відкриття простору.