Мережа ресторанів «МакДональдз» відкрила десятий ресторан в Одесі, на вулиці Саймона Літмана, 2-А, уперше на території заправки «Окко». 

Який вигляд має заправка-ресторан?

У закладі площею 469 м2 є 125 місць у залі й 106 на терасі. У ресторані доступне повне меню, відвідувачі можуть замовити страви в залі на касі або через цифрові термінали самообслуговування. Також доступний «МакДрайв». Служба доставки запрацює за кілька тижнів.

У разі відключень світла в ресторані є генератор. Під час повітряної тривоги заклад закривають, а всіх відвідувачів і працівників просять перейти в найближче укриття. Після відбою «МакДональдз» відкриватимуть приблизно за годину.

Співпраця «МакДональдзу» із заправками

Це вже четвертий заклад, який відкрили у співпраці із заправками. Раніше «МакДональдз» відкрив два ресторани разом з KLO й один заклад із WOG. Зараз компанія продовжує будувати ще один ресторан разом з «Окко» в Мукачеві.

«Суть партнерських проєктів з АЗК полягає в тому, щоб у певній точці на трасі або в місті сформувати широкий комплекс послуг. Це не конкуренція, а доповнення одне одного», – каже директор із розвитку «МакДональдз» Віталій Стефурак.

Ось такий вигляд має «МакДональдз» в Одесі на території заправки «Окко» Фото: «МакДональдз»

Це інтерʼєр «МакДональдзу» в Одесі на території заправки «Окко» ФОТО: «МакДональдз»

   

«МакДональдз» біля Центрального вокзалу в Києві зачинили на реконструкцію 1 червня. За кілька тижнів заклад почали зносити. Оновлений заклад матиме два поверхи й терасу на другому поверсі. Побачити візуалізації майбутнього ресторану можна тут.

Фото й обкладинка: «МакДональдз»