Бар «Сер Вінстон Черчилль», де подають понад 200 варіантів напоїв, відкрили на вулиці Воздвиженській.

Заклад назвали на честь британського політика й премʼєр-міністра Вінстона Черчилля. Як гасло обрали його цитату: «Люди, які забули своє минуле, втратили й майбутнє». 

У барі подають близько 100 різних алкогольних коктейлів: класичні, авторські, фірмові, на основі ігристого, «довгі» й «короткі» (є й безалкогольні варіанти). Також можна замовити текілу, анісові напої, ігристі, білі й червоні вина, лікери, віскі, вермути й алкогольні чайні напої. Це ще близько 130 позицій.

Серед деяких із них – ром Millonario XO з нотами тропічних фруктів, сухофруктів і горіхів, сигарної коробки, кориці й односолодовий віскі Arran 10 YO з нотами ванілі, ківі, банана й дині. До напоїв можна замовити закуски: оливки, сир, виноград, бастурму чи сет закусок.

З бару:

Коктейль Negroni – 400 гривень

Коктейль Aviation – 360 гривень

Коктейль Golden Dream – 360 гривень

Безалкогольний коктейль Blackcurrant – 200 гривень

Портвейн Sherry Pedro Ximinez – 210 гривень

Біле вино Doisy Daene 2014 – 1420 гривень

Лікер Limoncello Capri – 230 гривень

У барі розташували портрет Вінстона Черчилля, який створив у Парижі український художник Михайло Сидоренко, діляться в команді. Раніше за цією адресою працювала чайна «Чайне дерево», утім її закрили навесні 2023 року. 

   

Коли:

16:00–23:00

Де

вулиця Воздвиженська, 25

 

   

Редакція «Віледжа» розповідала про заклади, що відкрили в Україні цього серпня. Також ми писали про відкриття липня в Києві.

Обкладинка й фото: бар «Сер Вінстон Черчилль»