Заклад Sant почав роботу в тестовому форматі в Одесі.

«Sant – це бістро з європейською кухнею, що створена з локальних продуктів, але в нових смакових поєднаннях від бренд-шефа», – кажуть автори проєкту.

У закладі пропонують 12 страв на сніданок з авторською подачею, які готують з 09:00 до 15:00. У цей час відвідувачі можуть спостерігати за процесом приготування страв на контактній кухні.

Загалом меню має 41 позицію страв, серед яких салати, закуски, основні страви й пасти. Там також пропонують випічку власного виробництва, а саме: круасани, бріош, тостовий і гречаний хліб, булочки для бургерів.

З меню:

Шніцель з овочами – 196 гривень

Шакшука з мармеладом із бекону – 184 гривень

Вівсянка з беконом і грибами – 195 гривень

Скрембл з томатами й тостом – 188 гривень

Булгур у вершково-шпинатному соусі – 168 гривень

Круасан із креветками й авокадо – 262 гривень

«Драник» з лососем і яйцем пашот – 240 гривень

Алкогольна карта закладу має 26 позицій вин з Італії, Іспанії, Франції, США, Нової Зеландії, Австралії, Чилі й України, а коктейлів – 12 позицій.

У закладі облаштували літню терасу для відвідувачів. Простір доступний для людей з інвалідністю. Також його можна відвідати з тваринами.

 

Коли:

09:00–20:00

Де:

вулиця Грецька, 1-А