Ресторан «Цоб-Цабе» із кавказькою кухнею на Шота Руставелі
Ресторан «Цоб-Цабе», де готують страви кавказької кухні, відкрили на вулиці Шота Руставелі.
«Наш заклад – про кавказьку гостинність, традиції та вино», – описує концепцію команда. У «Цоб Цабе» можна замовити салати, закуски, хачапурі й хінкалі, люля-кебаб, шашлик й чакапулі (тушковане м'ясо). З напоїв пропонують чачу, настоянки і є карта з італійським, іспанським та грузинським вином.
З меню:
Кавказькі сири – 285 гривень
Салат із запеченого баклажану, томатів й сиру халумі – 210 гривень
Хачапурі по-аджарськи – 265 гривень
Хінкалі з бараниною – 195 гривень
Чахохбілі з куркою – 275 гривень
Чизкейк із сиру сулугуні – 195 гривень
Чача Iveria Mtsvane – 120 гривень
Чебуреки з м'ясом –185 гривень
Біле вино Akhmetis Mtsvane – 890 гривень
Раніше «Цоб-Цабе» працював як ресторан «Хінкалі», але змінив концепцію. Його нова назва – це вигук «йди прямо», який використовують для керування стада. Через це в інтерʼєрі та логотипі закладу використали зображення та фігури баранів.
Коли:
10:00–22:00 (понеділок-четвер, неділя)
10:00–23:00 (п'ятниця-субота)
Де:
вулиця Шота Руставелі, 4
Телефон:
+38 068 830 83 83
Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у липні. Також ми писали про відкриття червня в Києві.