Ресторан «Цоб-Цабе», де готують страви кавказької кухні, відкрили на вулиці Шота Руставелі. 

«Наш заклад – про кавказьку гостинність, традиції та вино», – описує концепцію команда. У «Цоб Цабе» можна замовити салати, закуски, хачапурі й хінкалі, люля-кебаб, шашлик й чакапулі (тушковане м'ясо). З напоїв пропонують чачу, настоянки і є карта з італійським, іспанським та грузинським вином. 

З меню:

Кавказькі сири – 285 гривень

Салат із запеченого баклажану, томатів й сиру халумі – 210 гривень

Хачапурі по-аджарськи – 265 гривень

Хінкалі з бараниною – 195 гривень

Чахохбілі з куркою – 275 гривень

Чизкейк із сиру сулугуні – 195 гривень

Чача Iveria Mtsvane – 120 гривень

Чебуреки з м'ясом –185 гривень

Біле вино Akhmetis Mtsvane – 890 гривень

Раніше «Цоб-Цабе» працював як ресторан «Хінкалі», але змінив концепцію. Його нова назва – це вигук «йди прямо», який використовують для керування стада. Через це в інтерʼєрі та логотипі закладу використали зображення та фігури баранів.

   

Коли:

10:00–22:00 (понеділок-четвер, неділя)
10:00–23:00 (п'ятниця-субота)

Де:

вулиця Шота Руставелі, 4

Телефон:

+38 068 830 83 83

   

Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у липні. Також ми писали про відкриття червня в Києві.