Команда київського кафе Milk Bar створила набір батончиків «Моя Україна» із смаками з різних регіонів до Дня Незалежності.

«Всі смаки різні та символізують локальні традиції, спогади та історію кожного з регіонів», – кажуть в Milk Bar. Дизайн коробки зробили у вигляді подорожі потягом «Укрзалізниці» через регіони України.

Набір складається з чотирьох батончиків:

  • Захід – «Вишня-мак». Батончик у рожевому шоколаді з шаром пісочного тіста з маком, шоколадного ганаша та вишневого мармеладу. 
  • Південь – «Абрикос-соняшник». Солодощі у карамельному шоколаді з мигдалевого праліне з шоколадом, абрикосовим мармеладом та горіховим кранчем з какао і насінням соняшника.
  • Схід – батончик у чорному шоколаді з міксом фундука та кеш’ю, вафельною крихтою, а також згущеним молоком. Цей батончик – уособлення «Шахтарського торта», який був візитівкою Луганська.
  • Північ  шоколадний батончик з кеш’ю, мигдалем, фундуком у карамелі, трьома видами ганашу з молочним, а також білим та чорним шоколадом.

Батончики можна зберігати при кімнатній температурі впродовж 30 днів у сухому та добре захищенному від сонця місці.

Вартість набору становить 765 гривень. Його можна придбати у всіх закладах Milk Bar, а також на сайті. Згодом він з’явиться у «Залізній крамниці» на Центральному залізничному вокзалі Києва.

 

Про запуск закладу Milk Bar в польській столиці й співпрацю з «Укрзалізницею» в інтервʼю The Village Україна розповідала київська рестораторка Анна Козаченко.