Пекарня-кондитерська SHOco у Львові
Пекарня-кондитерська SHOco почала роботу на вулиці Антоновича у Львові.
Це сьомий заклад мережі, який відкрили Роман та Софія Шуптар (Citadel) і Євген та Ірина Сушко (Citadel, Zwin). Там готують сніданки, десерти, свіжу випічку та напої.


З меню:
Вівсяна каша з в'яленим персиком, фундуком та насінням чіа – 195 гривень
Сирники з вишневим соусом – 235 гривень
Млинці з карамелізованими яблуками – 230 гривень
Сендвіч з лососем та соусом теріякі – 325 гривень
Мелт – 285 гривень
Сендвіч з овочами та індичкою – 340 гривень



За кухню відповідає бренд-шеф Євгеній Сушко, шеф-кухарка по сніданках Ірина Дроздова та шеф-кондитери Володимир Паращак, Жужанна Леник.
Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у липні. Також ми писали про відкриття червня в Києві.