Другий ресторан «Теплий» від власників Nunu й This is Pivbar на Троєщині
Другий ресторан «Теплий» від власників Nunu й This is Pivbar відкрили на вулиці Лисківській, Троєщина.
«Це народний ресторан зі смачною їжею, великими порціями й зрозумілими цінами. А ще тут прохолодно влітку, навіть під час вимкнення світла..», – розповідають у команді.
За меню в «Теплому» відповідає шеф Юрій Нікітюк (Nunu). Тут подають кримсько-українську кухню: форшмаки, кебаби, чебуреки, шашлик, борщ. З бару доступне локальне пиво та домашнє вино.
З меню:
Форшмак – 95 гривень
Оселедець з картоплею гриль – 130 гривень
Кебаб з яловичини – 190 гривень
Борщ – 140 гривень
Чібереки з сиром та зеленню – 85 гривень
Курячий шашлик – 220 гривень
Піде з беконом та цибулею – 180 гривень
Манти з яловичиною – 39 гривень
Пиво «Бланш де Київ» – 60 гривень
Домашнє біле вино – 65 гривень
«Теплий» розташований у одній будівлі із закладом This is Pivbar, на першому поверсі.
Перший ресторан «Теплий» від власників Nunu й This is Pivbar відкрили у липні на Харківському масиві.
Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у липні. Також ми писали про відкриття червня в Києві.
Обкладинка й фото: «Теплий»