Другий ресторан «Теплий» від власників Nunu й This is Pivbar відкрили на вулиці Лисківській, Троєщина.

«Це народний ресторан зі смачною їжею, великими порціями й зрозумілими цінами. А ще тут прохолодно влітку, навіть під час вимкнення світла..», – розповідають у команді. 

За меню в «Теплому» відповідає шеф Юрій Нікітюк (Nunu). Тут подають кримсько-українську кухню: форшмаки, кебаби, чебуреки, шашлик, борщ. З бару доступне локальне пиво та домашнє вино.

З меню:

Форшмак – 95 гривень

Оселедець з картоплею гриль – 130 гривень

Кебаб з яловичини – 190 гривень

Борщ – 140 гривень 

Чібереки з сиром та зеленню – 85 гривень

Курячий шашлик – 220 гривень

Піде з беконом та цибулею – 180 гривень

Манти з яловичиною – 39 гривень

Пиво «Бланш де Київ» – 60 гривень

Домашнє біле вино – 65 гривень 

«Теплий» розташований у одній будівлі із закладом This is Pivbar, на першому поверсі.

   

Коли:

11:00–23:00

Де:

Троєщина
вулиця Лисківська, 9-А/22

Телефон:

+380 44 333 44 20

   

Перший ресторан «Теплий» від власників Nunu й This is Pivbar відкрили у липні на Харківському масиві. 

   

Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у липні. Також ми писали про відкриття червня в Києві.

Обкладинка й фото: «Теплий»