Другий винний бар Zwin відкрили у Львові, на вулиці Винниченка.

«Ми хочемо показати, що вино – це не просто напій, а справжнє мистецтво, історія й сумлінна праця», – описують концепцію у закладі. Його відкрили Роман та Софія Шуптар (Citadel, SHOco) і Євген та Ірина Сушко (Citadel).

За кухню закладу відповідають бренд-шеф Євгеній Сушко та шеф-кухар Юрій Касіян. У меню – супи, гарячі й холодні закуски, салати й роли. Зокрема, є татакі з тунця, салат з буратою і томатами та лосось з манговим соусом.

З бару доступні більше 100 видів вина з крамнички Zwin. Також можна замовити сікеру (алкогольний напій на основі меду, соків фруктів та ягід), сидр, коктейлі чи лікери. За них у закладі відповідає бренд-сомельє Богдан Павлюх. А щотижня тут проводять дегустації з українськими виноробами. 

З меню:

Татакі з тунця – 240 гривень

Молода стручкова квасоля у вершковому маслі – 200 гривень

Печений баклажан з вугрем та рікотою – 270 гривень

Теплий салат з яловичиною – 340 гривень

Свинина з картоплею – 320 гривень

Медова червона сікера – 450 гривень

Коктейль Zwin – 250 гривень

Вино «Шампань Брют Натюр Зеро. Тарлан» – 2750 гривень

   

Коли:

12:00–22:00

Де:

вулиця Винниченка, 12

Телефон:

095 665 2525

   

Перший винний бар Zwin відкрилиу Futura Hub, на вулиці Кульпарківській, 200-А. У 2020 році заклад став фіналістом ресторанної премії «Сіль» у категорії «Найкращий винний бар».

   

Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у липні. Також ми писали про відкриття червня в Києві.