Українська мережа ресторанів Lviv Croissants відкрила перший заклад у штаті Джорджія, США. 

Заклад відкрили в місті Розвелл біля Атланти, оскільки тут «динамічний, але не перенасичений гастроринок». У меню традиційно додали круасани, які готуватимуть в Атланті. Для цього вже запустили виробництво, яке зможе виробляти випічку для близько 20 ресторанів мережі в Північній Америці.

До меню американських Lviv Croissants усе ж додали деякі нові страви: круасани з авокадо, беконом, арахісовою пастою, а також салати, супи й більший вибір холодних напоїв.

Вийти на американський ринок компанія планувала ще з 2018 року, каже засновник Lviv Croissants Андрій Галицький, а локальним партнером став переселенець з України Бретт Ларрабі (СЕО Fast Food Franchising group USA). Компанія вже веде перемовини з потенційними франчайзі, щоб розвивати мережу своїх закладів у США. 

   

Lviv Croissants вийшли на європейський ринок восени 2022 року. Перший заклад відкрили в польському місті Згожелець. Зараз мережа має 11 ресторанів у Польщі, зокрема й у столиці Варшаві.

У червні 2024 року Lviv Croissants відкрили також перший заклад у столиці Словаччини, Братиславі. Франшизу придбав українець, який багато років живе в Словаччині й має досвід у ресторанному бізнесі.