Заклад Point 66 у takeaway-форматі на вулиці Антоновича
Заклад Point 66 у takeaway-форматі відкрили на вулиці Антоновича.
«Ми хочемо стати comfort place на районі. Щоб зранку гості заходили за кавою дорогою на роботу, в обід – за сендвічем і салатом, а ввечері – за піцою й коктейлем або на домашню вечірку», – розповідають у команді для The Village Україна. Заклад є продовженням київських фудтраків Route 66.
Меню розробляв шеф Олег Старун (Steakhouse, Beef), а страви обирали так, щоб «закрити максимум потреб гостей і видавати їх швидко». Можна замовити, зокрема, піцу на ферментованому тісті, сендвічі, салати, вареники й десерти.
За бар у закладі відповідає співвласник і шеф-бармен Артем Лебедєв («Сім’я ресторанів Дмитра Борисова», «Ресторани Гусовських», «Вечірній»). Усі напої (коктейлі, лимонади, тонік і квас) готують на власному виробництві й видають через tap-систему «за хвилину після замовлення». Їх можна отримати в стакані, zip-пакеті або пляшці.
З меню:
Сендвіч з копченою куркою й сиром – 125 гривень
Салат із ростбіфом й овочами – 120 гривень
Піца з білими грибами й прошуто – 269 гривень
Пельмені – 75 гривень
Сирники зі сметаною і ягідним кюлі – 125 гривень
Вафельний торт із фундуком – 85 гривень
Апероль – 99 гривень
Коктейль Negroni – 139 гривень
Квас – 49 гривень
У Point 66 майже немає посадкових місць, оскільки заклад орієнтується на швидкість і takeaway-формат. У коментарі The Village Україна команда анонсує запуск ще кількох закладів в інших районах Києва.
Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у липні. Також ми писали про відкриття червня в Києві.