На площі Ринок у Львові 25 липня почав роботу ресторан Cent Aura.

Простір відкрив власник мережі ресторанів Restaron (Babo Gardens, «Пара Джанов і Портвейн», «Шампанерія», Mons Pius) Вардкес Арзуманян, оновивши львівський заклад «Кентавр», якому 176 років.

«Cent Aura – це ресторан на площі Ринок з історією від 1848 року. У закладі представлена середземноморська хухня, багато пасти та дикої риби», – кажуть автори проєкту.

Меню для закладу розробляли три шефи: Михайло Бучко – бренд-шеф мережі Restaron, а також Роберто Армаролі (That's Amore, Antica Cantina) та Сальваторе Де Віво. Зокрема, там готують «середземноморський суп рибака» (320 гривень), «тальоліні аль тартуфо» (240 гривень), лемонсоль з гриля (180 гривень за 100 грамів), а також восьминога «по-галісійськи» (320 гривень).

Інтерʼєр ресторану має багато старовинних елементів: різьблене дерево, мозаїчну підлогу і оригінальні балки «Кентавра». Особливістю інтерʼєру вважають старовинний фонтан, а також зелену стіну з мандариновими деревами.

Крім того, у закладі представлена колекція старовинних меню, яка колись належала французькому гастрономічному критику та одному із засновників гіду Michelin. Також у просторі зберегли фреску Володимира Патика, на якій зображені працівники Cent Aura 70-х років.

   

Коли:

18:00-23:00

Де:

проща Ринок, 34

Телефон:

0 (96) 188 24 45