Полтавський стритфуд «У Інни» почав роботу 24 липня за адресою Хрещатик, 28/2, навпроти київського Пасажу.

Це проєкт шеф-кухаря Євгена Клопотенка та співзасновниці компанії «Нова пошта» Інни Поперешнюк. «У Інни» – це спроба запропонувати киянам цікавий і ситний, а головне український стритфуд у зручному to go форматі», – кажуть у команді.

«Ми вирішили йти іншим шляхом і створити стритфуд без натяків на вже наявне. Це наша альтернатива шаурмі та хот-догам, однак з дуже великим полтавським серцем», – коментує Євген Клопотенко.

Головна страва закладу – солоні та солодкі полтавські галушки. Також «У Інни» подають качану кашу. З напоїв гостям пропонують кисіль і крафтовий квас.

«Щоб покупці почувались «затишно та невимушено, команда створила атмосферу затишної крамнички на районі», – кажуть співзасновники. Тут є розливний квас, цукерки «на здачу» та домашні рослини на підвіконнях.

З меню:

Галушки полтавські 

з куркою або сомом — 145 гривень

з грибами — 95 гривень

Хрумка галушка із сиром і мнясом

велика — 135 гривень

мала — 95 гривень

Качана каша з куркою — 165 гривень 

Солодкі галушки — 110 гривень

Кисіль — 55 гривень

Квас — 55 гривень

«Радію, що галушки за рецептом моєї мами зможуть спробувати більше людей і ще краще пізнати Полтавщину», – додає Інна Поперешнюк.

   

коли

10:00–22:00

де

Шевченківський район

вулиця Хрещатик, 28/2

   

Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у червні. Також ми писали про відкриття травня в Києві.