Ресторан «Теплий» від власників Nunu й This is Pivbar відкривають на Харківському масиві 26 липня. 

«Це народний ресторан зі смачною їжею, великими порціями й зрозумілими цінами. Загалом ідея в тому, щоб зробити життя людей трохи кращим, навіть у такі важкі часи як зараз, дати приємні емоції й створити теплі спогади», – описують концепцію у закладі. 

Тут готують кримсько-українську кухню з усіх регіонів: борщ, кримські чебуреки, одеський форшмак. За кухню відповідає шеф Юрій Нікітюк (Nunu). З бару доступні локальне пиво та домашнє вино.  

З меню:

Форшмак – 95 гривень

Кебаб з яловичини – 190 гривень, 

Борщ – 140 гривень

Чебурек – 85 гривень

Домашня ковбаса – 140 гривень

Курячий шашлик – 220 гривень

Перці мариновані з фетою та тхіною – 95 гривень

Оселедець під шубою – 125 гривень

Пательня з мисливськими ковбасками у вершковому соусі – 175 гривень

Манти з бараниною – 30 гривень

   

Коли:

11:00–23:00

Де:

Харківський масив
вулиця Тростянецька, 4/2

Телефон:

044 333 44 20

   

Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у червні. Також ми писали про відкриття травня в Києві.