Ресторан «Теплий» від власників Nunu й This is Pivbar на Харківському масиві
Ресторан «Теплий» від власників Nunu й This is Pivbar відкривають на Харківському масиві 26 липня.
«Це народний ресторан зі смачною їжею, великими порціями й зрозумілими цінами. Загалом ідея в тому, щоб зробити життя людей трохи кращим, навіть у такі важкі часи як зараз, дати приємні емоції й створити теплі спогади», – описують концепцію у закладі.

Тут готують кримсько-українську кухню з усіх регіонів: борщ, кримські чебуреки, одеський форшмак. За кухню відповідає шеф Юрій Нікітюк (Nunu). З бару доступні локальне пиво та домашнє вино.
З меню:
Форшмак – 95 гривень
Кебаб з яловичини – 190 гривень,
Борщ – 140 гривень
Чебурек – 85 гривень
Домашня ковбаса – 140 гривень
Курячий шашлик – 220 гривень
Перці мариновані з фетою та тхіною – 95 гривень
Оселедець під шубою – 125 гривень
Пательня з мисливськими ковбасками у вершковому соусі – 175 гривень
Манти з бараниною – 30 гривень




Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у червні. Також ми писали про відкриття травня в Києві.