Сендвіч-шоп Hungry Eyes від засновника бару The Cinematographer’s Party та T.C.Pizza почав роботу в тестовому режимі в липні на Великій Житомирській, 34, що на Пейзажній алеї у Києві.

«Це сендвіч-революція, про яку ви не знали, що вона вам потрібна, але насправді потрібна: The Hungry Eyes Sandwich Shop приходить до Києва, щоб поширити культуру сендвічів із сімейною естетикою ТСР», – описують концепцію закладу в команді.

«Щойно ми знайшли приміщення по сусідству [з баром], ми знали дві речі: це буде сендвіч-шоп і назва, натхненна музикою», – діляться в команді. Вивіску для Hungry Eyes створювали самі. Для неї використали мозаїку тематичних кольорів.

Заклад поки що працює у тестовому режимі. В команді кажуть, що інтер’єр готовий, кухня готова, меню сендвічів теж склали, для повного запуску не вистачає лише кількох кухарів.

З МЕНЮ:

Сендвіч Chicken Hawaii – 195/370 гривень

Сендвіч Mcsalmon – 250/420 гривень

Сендвіч N. Y. Deli Italian – 255/450 гривень

Сендвіч Kyiv Cheese-steak – 200/400 гривень

Ростбіф – 195/385 гривень

Креветки – 275/465 гривень

Вегетаріанський сендвіч – 210/390 гривень

Сендвіч Ham & Swiss – 190/350 гривень

Сидр El Geltera Red Grape – 160 гривень

Пиво Shoferhoffer Grapefruit – 120 гривень

Фільтр кава – 70 гривень

Тут також подають «той самий Tiger Bread» із хрусткою скоринкою та м’якою білою м’якушкою. Свіжі партії випікають щоранку – «то безкомпромісне правило». 

   

Коли

з 12:00

Де

Шевченківський район

вулиця Велика Житомирська, 34

   

Редакція The Village Україна розповідала про заклади, що відкрили в Києві й інших містах у червні. Також ми писали про відкриття травня в Києві.